Yani De Caluwé

Geboren en wonende in België in het mooie stadje Brugge. Naast mijn passie voor muziek ben ik actief te vinden in de sportwereld. Ik probeer tennis en basketbal te combineren met de andere dagelijkse activiteiten. Heel druk dus, maar geeft veel voldoening.

Rol binnen Kleemans

Eind Juni 2022 ben ik gestart bij Kleemans als adviseur in België. Wegens mijn achtergrond in de veevoederindustrie zal ik voornamelijk te vinden zijn in de Food. Door mijn rol als adviseur ga ik naar klanten voor ondersteuning, interne audits, opleidingen en allerlei andere zaken omtrent de implantatie en instandhouding van verschillende normen (FSCC/ISO-22000, BRC, IFS, GMP+, …). Uitbreiding van het klantenbestand via een aquisitieplan behoort ook tot mijn taken en doelstellingen.

Opleidingen en werkervaring

Nadat ik ben afgestudeerd als Industrieel Ingenieur in Biochemie ben ik enkele jaren terecht gekomen in een veevoederbedrijf als kwaliteitsverantwoordelijke. Daar waren mijn taken divers: labotesten uitvoeren, preventie, milieuverantwoordelijke, HACCP en kwaliteit. Door deze ervaringen, samen met de intense opleiding bij Kleemans ben ik van plan de vragen van de klanten te beantwoorden.

""Hard work beats talent when talent doesn't work hard." — Tim Notke"

Heeft u het gevoel dat Kleemans Organisatieadvies u kan helpen en wilt u graag weten hoe precies?