Gianni Spapen

Door mijn interesses voor kwaliteit en de voedingsmiddelenindustrie ben ik bij Kleemans organisatieadvies terecht gekomen en hoop door het afwisselende werk als adviseur veel bedrijven van binnen te mogen zien. Naast mijn werk ben ik vaak op de fiets te vinden en ga ik graag met vrienden een avondje uit, naar sportwedstrijden of festivals.

Rol binnen Kleemans

Direct na mijn studie ben ik in April 2023 aan de slag gegaan als adviseur bij Kleemans. Hier ga ik me met mijn achtergrond vooral bezig houden met begeleidingsprojecten in de levensmiddelenindustrie. Daarnaast lijkt het me ook  interessant om me bezig te gaan houden met het opzetten, implementeren en borgen van milieumanagementsystemen.

Opleiding en werkervaring

Na de Havo heb ik de studie Food & business aan de HAN in Nijmegen gedaan, gevolgd door de master business administration in de richting van organisatie ontwerp en ontwikkeling aan de Radboud universiteit. Gedurende deze opleidingen heb ik bij diverse bedrijven verbeterprojecten gelopen op het gebied van kwaliteitsmanagement. Naast deze opleidingen heb ik ook het Lean six sigma green belt certificaat behaald voor het opzetten en leiden van verbeterprojecten.

Heeft u het gevoel dat Kleemans Organisatieadvies u kan helpen en wilt u graag weten hoe precies?