Stefan de Bijl

In 2018 heb ik mijn diploma Integrale Veiligheidskunde behaald. Gedurende de opleiding heb ik kennis gemaakt met het signaleren van problemen binnen een organisatie, het opzetten van projecten en het bewaken van de veiligheid voor een organisatie.

In mijn vrije tijd sport ik graag en bezoek ik graag diverse muziekfestivals.

Rol binnen Kleemans

Na mijn rondreis door Bali ben ik per 1 oktober 2018 gestart bij Kleemans als adviseur. Mijn rol binnen Kleemans zal met name draaien om het MKB gedeelte, met in het bijzonder aandacht voor veiligheidsvraagstukken binnen een organisatie. Ik verwacht mezelf enorm te ontwikkelen als integraal veiligheidskundige binnen Kleemans organisatieadvies door ervaring op te doen door met collega’s op pad te gaan. Uiteindelijk zal ik zelfstandig op pad gaan om bedrijven van een passend advies voor hun organisatie te voorzien.

Opleidingen en werkervaring

Gedurende mijn opleiding Integrale Veiligheidskunde heb ik stage gelopen bij de Brabanthallen in Den Bosch en mijn afstudeerstage liep ik bij voetbalclub FC Den Bosch. Tijdens deze stages hield ik mij bezig met waarborgen van de veiligheid van de bezoekers van evenementen door bijvoorbeeld een RI&E uit te voeren of een calamiteitenplan te schrijven. Het opdoen van deze ervaringen kan ik in de toekomst zeker gebruiken binnen Kleemans.

Heeft u het gevoel dat Kleemans Organisatieadvies u kan helpen en wilt u graag weten hoe precies?