Twan de Kruijf

Mijn sleutelwoord is ‘bouwen’: als directeur aan Kleemans, als adviseur aan de relatie met mijn klanten, als vader aan mijn huis, en als voorzitter aan de vereniging Williams-Beuren Syndroom. Met aandacht voor de mensen zet ik mijn creativiteit in en bedenk ik praktische oplossingen. Bewustwording door communicatie en betrokkenheid is voor mij de basis voor verbetering.

Rol binnen Kleemans

Sinds augustus 1996 ben ik werkzaam bij Kleemans. In eerste instantie ben ik gestart als medewerker van mijn studievriend Anton Kleemans, de oprichter van Kleemans. Later werd ik certificaathouder binnen Witlox VCS en teamleider van Kleemans. Sinds 2010 ben ik directeur van Kleemans en ben ik samen met Martijn de uitdaging aangegaan om onze organisatie, dienstverlening en medewerkers verder te ontwikkelen en nog verder te professionaliseren. Ik vind het heerlijk om met een aantal projecten actief te zijn o.a. op het gebied van informatisering en organisatieadvies. Ik probeer mijn creativiteit in te zetten en praktische oplossingen te bedenken bij de vraagstukken en organisatie ontwikkeling van mijn klanten.

Opleidingen en werkervaring

Ik ben afgestudeerd als tuinbouwkundig ingenieur aan de HAS te Den Bosch, met als specialisatie management, economie en voorlichting. Binnen Kleemans heb ik de ontwikkeling doorgemaakt van automatiseringsadviseur naar kwaliteitsmanagementadviseur tot allround organisatieadviseur. Parallel daaraan heb ik de ontwikkeling doorgemaakt van het specialisme AgriFood naar de ontwikkeling van adviesdiensten in de Zorgsector en het Midden- en Kleinbedrijf.

De laatste jaren ben ik vooral actief met intensieve organisatieadvies trajecten. Het doorlichten van bedrijfsprocessen binnen organisaties is altijd mijn startpunt. Hierbij besteed ik vooral veel aandacht aan de mensen in de organisatie. Ik probeer door middel van een goede communicatie en praktische oplossingen, efficiency en verbeteringen in de bedrijfsvoering te realiseren.

Email Twan de Kruijf

"Als je alleen maar doet wat je reeds kent, zal je altijd blijven wie je reeds bent."Heeft u het gevoel dat Kleemans Organisatieadvies u kan helpen en wilt u graag weten hoe precies?