Wat is Pro-aQt

Pro-aQt is een webbased applicatie die u helpt om certificering van uw managementsysteem te implementeren, behalen, onderhouden en behouden. Het biedt de mogelijkheid om al uw registraties, procesomschrijvingen, documenten, rapportages en maatregelen op één plek te beheren en ter beschikking te stellen aan de organisatie.

Waarom kiest Kleemans voor Pro-aQt

De missie van Kleemans is om haar klanten te begeleiden met Bewust Beter Ondernemen (BBO). Pro-aQt is een tijdbesparende kwaliteitsapplicatie die deze missie ondersteunt.  Op basis van onze jarenlang ervaring en ons BBO adviesmodel hebben wij een handboek template, sjablonen, registratieformulieren en dashboards ontwikkelt, waarmee u uw managementsysteem op een zeer praktische wijze kunt implementeren, onderhouden en verbeteren.

Kenmerken van Pro-aQt  zijn:

  • Live rapportages: maak uw eigen dashboard met rapportages en grafieken die u wilt zien.
  • Mobile ready: Pro-aQt werkt op elke moderne internetbrowser. Zolang u een internetverbinding heeft kunt u altijd en overal bij uw gegevens, registraties doorvoeren, statussen bekijken of procesbeschrijvingen inzien.
  • Naadloze integratie: Alle normen werken met elkaar samen. U hoeft nooit zaken dubbel in te vullen.
  • Al uw maatregelen op één plek: Alle maatregelen worden vanuit al uw schema’s bij elkaar gezocht en in één helder overzicht getoond.
  • Wij doen een voorzet u doet de invulling: Maak uw formulieren, pas handboek templates aan, maak uw eigen grafieken, maatregelen zijn direct te registreren, automatische e-mails versturen naar wie u wilt en wanneer u wilt en monitor live wat er gebeurt en wat er nog gedaan moet worden via dashboards.

Efficiëntieverbetering en communicatievoordeel

Zoals u bovenstaand kunt lezen geeft het werken met Pro-aQt veel voordelen voor het implementeren, beheren en verbeteren van uw kwaliteitssysteem. Pro-aQt is tijdbesparend, efficiëntie verhogend en waarborgt de continue aantoonbaarheid en effectiviteit van het kwaliteitsmanagementsysteem van uw organisatie.

 Wilt u meer weten over Pro-aQt?

Bent u geïnteresseerd, wilt u een vrijblijvende offerte of heeft u een andere vraag?  Bel of mail ons!

Heeft u het gevoel dat Kleemans Organisatieadvies u kan helpen en wilt u graag weten hoe precies?