Wat is Pro-aQt?

Kleemans Organisatieadvies is continu op zoek naar mogelijkheden om uw bedrijfsvoering nog gemakkelijker en efficiënter te maken. Uw kwaliteitssysteem speelt hier een belangrijke rol inDaarnaast gaan de ontwikkelingen op het gebied van certificering en normeisen verder dan het beschrijven en onderhouden van de bedrijfsprocessen in een handboek. De nadruk komt steeds meer te liggen op het actief monitoren van kansen en risico’s en het lerend vermogen van de organisatie.  

Om deze reden heeft Kleemans Organisatieadvies gekozen voor een geheel nieuwe applicatie genaamd: Pro-aQt

Pro-aQt: totaaloplossing

De Pro-aQt applicatie biedt een totaaloplossing voor de implementatie, het onderhoud, de continue verbetering en certificering van uw managementsystemen. Als een krachtige softwareoplossing (SaaS) bespaart Pro-aQt enorm veel tijd binnen uw organisatie. De applicatie is naadloos geïntegreerd met het BBO-adviesmodel van Kleemans, waardoor we u kunnen voorzien van de beste middelen voor passend advies en effectieve monitoring van uw bedrijfsprocessen.

Met Pro-aQt heeft u de perfecte tool in handen om uw managementsystemen optimaal te beheren en te verbeteren.

Voordelen Pro-aQt applicatie

Pro-aQt is een modulaire webapplicatie (SaaS) die ontworpen is om uw kwaliteitssysteem beter beheersbaar te maken. De integrale functionaliteiten van Pro-aQt gaan verder dan alleen het beheer van uw documenten en processen. De applicatie biedt ook:

  • Registratieformulieren voor het bijhouden van alle kwaliteitsregistraties.
  • Een centraal verbeterregister om verbeteringen effectief bij te houden.
  • Een dashboard met grafieken en belangrijke managementinformatie.

Met Pro-aQt heeft u alle tools in handen om uw kwaliteitsbeheer te optimaliseren en uw organisatie naar een hoger niveau te tillen.

Plan een Demo en Ontdek de Mogelijkheden

Wij laten u graag de mogelijkheden van onze applicatie zien tijdens een demo. Plan eenvoudig een afspraak door contact met ons op te nemen via de onderstaande button. Voor deze en andere vragen kunt u ons ook telefonisch bereiken op 085-0801049 of een e-mail sturen naar backoffice@pro-aqt.nl.

Benieuwd hoe Kleemans Organisatieadvies u kan helpen?