Wat is Pro-aQt?

Kleemans is continu op zoek naar mogelijkheden om uw bedrijfsvoering nog gemakkelijker en effectiever te maken. Uw kwaliteitssysteem speelt hier een belangrijke rol inDaarnaast gaan de ontwikkelingen op het gebied van certificering en normeisen verder dan het beschrijven en onderhouden van de bedrijfsprocessen in een handboek. De nadruk komt steeds meer te liggen op het actief monitoren van kansen en risico’s en het lerend vermogen van de organisatie.  

Om deze reden is gekozen voor een geheel nieuwe applicatie: Pro-aQt 

De Pro-aQt Applicatie is de totaaloplossing voor implementatie, onderhoud, continue verbetering en certificering van managementsystemen.  Daarnaast is het een tijdbesparende softwareoplossing die aansluit op het BBO-adviesmodel van Kleemans waarmee we de perfecttool in handen hebben om u te voorzien van de beste middelen bij een passend advies. 

Voordelen Pro-aQt applicatie

Pro-aQt is een webapplicatie (SaaS) welke modulair is opgebouwd. De integrale functionaliteiten maken het mogelijk om uw kwaliteitssysteem beter beheersbaar te maken. Naast de basisfunctionaliteit voor het beheer van uw documenten en processen, biedt Pro-aQt namelijk een registratiemodule voor het ontwikkelen van digitale formulieren, een centraal verbeterregister en een dashboard met grafieken en belangrijke managementinformatie. 

 Wilt u meer weten over Pro-aQt?

Bent u geïnteresseerd, wilt u een vrijblijvende offerte of heeft u een andere vraag?  Bel of mail ons!

Heeft u het gevoel dat Kleemans Organisatieadvies u kan helpen en wilt u graag weten hoe precies?