Wat is Pro-aQt?

Kleemans Organisatieadvies is continu op zoek naar mogelijkheden om uw bedrijfsvoering nog gemakkelijker en efficiënter te maken. Uw kwaliteitssysteem speelt hier een belangrijke rol inDaarnaast gaan de ontwikkelingen op het gebied van certificering en normeisen verder dan het beschrijven en onderhouden van de bedrijfsprocessen in een handboek. De nadruk komt steeds meer te liggen op het actief monitoren van kansen en risico’s en het lerend vermogen van de organisatie.  

Om deze reden heeft Kleemans Organisatieadvies gekozen voor een geheel nieuwe applicatie genaamd: Pro-aQt

Pro-aQt: totaaloplossing

De Pro-aQt applicatie is de totaaloplossing voor implementatie, onderhoud, continue verbetering en certificering van managementsystemen. Daarbij is Pro-aQt een softwareoplossing (SaaS) die enorm veel tijd bespaart in uw organisatie en aansluit op het BBO-adviesmodel van Kleemans waarmee we de perfecte tool in handen hebben om u te voorzien van de beste middelen bij een passend advies en monitoring van de bedrijfsprocessen.

Voordelen Pro-aQt applicatie

Pro-aQt is een webapplicatie (SaaS) welke modulair is opgebouwd. De integrale functionaliteiten maken het mogelijk om uw kwaliteitssysteem beter beheersbaar te maken. Naast de basisfunctionaliteit voor het beheer van uw documenten en processen, biedt Pro-aQt namelijk een registratiemodule voor het ontwikkelen van digitale formulieren, een centraal verbeterregister en een dashboard met grafieken en belangrijke managementinformatie. 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Pro-aQt?

Bent u geïnteresseerd, wilt u een vrijblijvende offerte of heeft u een andere vraag? Bel ons op 0161 745007 of stuur een mail naar info@kleemans.nl. U kunt uiteraard ook contact opnemen via de contactpagina.

Algemene voorwaarden Pro-aQt BV kvk nr 68315007

Pro-aQt Service Level Agreement – versie 2

Heeft u het gevoel dat Kleemans Organisatieadvies u kan helpen en wilt u graag weten hoe precies?