Academy

Kleemans Academy

De Kleemans Academy zorgt ervoor dat uw organisatie volledig op de hoogte blijft van alle normen en certificeringen en deze ook goed toepast in het bedrijf. Zoals met zoveel zaken geldt: ‘oefening baart kunst’.  Oefening kan daarbij gelezen worden als ‘training’. Kleemans Organisatieadvies verzorgt verschillende soorten trainingen op maat voor diverse sectoren. U kunt hierbij denken aan interne audit trainingen, training ISO-9001:2015, bewustwordingstrainingen op gebied van voedselveiligheid, workshop RIE in één dag, training risicomanagement, training PRISMA, maar ook specifieke coaching van management.

Wij denken aan uw wensen

De gewenste training op maat verzorgen we het liefst in-company, op deze manier kunnen we uw situatie perfect inschatten en zorgen we voor het hoogste rendement uit onze trainingen. Liever op een externe locatie de training volgen? Op uw verzoek kunnen wij ook een locatie ter beschikking stellen. Onze trainers hebben allemaal jarenlange ervaring met het verzorgen van trainingen en hebben een gedegen vakkennis om van de trainingen een groot succes te maken. Indien gewenst ontvangt de deelnemer een bewijs van deelname of kan een examen onderdeel zijn van de training. Hierbij zorgen wij voor het geschikte examenmateriaal en toetsen we alle aspecten van de afgeronde training. Een ideaal middel om je kennis direct te testen!

Training op maat

Iedere organisatie is anders, daarom zorgen wij altijd voor een training op maat. Uiteraard houden we altijd de hoofdlijnen van de trainingen aan, maar personaliseren we deze voor een optimaal leerproces. Voor alle trainingen geldt dat u uw interesse en wensen kenbaar kunt maken door het contactformulier op onze website in te vullen. Wij overleggen graag met u om een training op maat aan te kunnen bieden.

Heeft u het gevoel dat Kleemans Organisatieadvies u kan helpen en wilt u graag weten hoe precies?