Academy

Pro-aQt Academy

Kleemans heeft een Academy ontwikkeld. Deze is onder gebracht bij onze serviceorganisatie Pro-aQt BV.

Binnen de Academy worden verschillende trainingen aangeboden.

Ons aanbod is er in de vorm van Classroom trainingen en/of een leersituatie waarbij gebruik gemaakt wordt van informatie- en communicatietechnologie. Onze trainers hebben allemaal jarenlange ervaring met het verzorgen van trainingen, een gedegen vakkennis en veel praktijkervaring.

Trainingsaanbod

Via onze Academy zorgt u ervoor dat uw organisatie volledig op de hoogte blijft van alle normen en certificeringen en deze ook goed toepast in het bedrijf.

Wij verzorgen verschillende soorten trainingen voor diverse sectoren.

U kunt hierbij denken aan:

Training op maat (zowel online als offline)

We hebben een aantal vaste trainingen ontwikkeld, maar we denken ook graag met u mee in de opzet van trainingen die specifiek toegespitst zijn op uw bedrijf. Dat hoeft helemaal niet duur of ingewikkeld te zijn.

Denk hierbij aan een bewustwordingstraining op gebied van bijvoorbeeld voedselveiligheid of informatiebeveiliging, waarbij onze basistrainingen verrijkt worden met bedrijfsspecifieke voorbeelden.

Ook bestaat de mogelijkheid om bestaande presentaties, bijvoorbeeld vanuit Powerpoint, om te zetten naar eenvoudige e-learnings. Het grote voordeel van e-learning is dat het waar en wanneer de deelnemer wenst kan worden gevolgd en het kan uw organisatie ook planningstechnische voordelen geven.

Indien gewenst ontvangt de deelnemer een bewijs van deelname of kan een examen onderdeel zijn van de training. Hierbij zorgen wij voor het geschikte examenmateriaal en toetsen we alle aspecten van de afgeronde training. Een ideaal middel om uw kennis direct te testen!

Leerlijnen

Wat wij in de praktijk als opleider ervaren is dat een combinatie van online en classroom trainingen (ook wel blended learning genoemd) goed werkt en ook een zekere flexibiliteit geeft aan medewerkers en organisaties.

Blended learning bestaat uit bijvoorbeeld een e-learning ter introductie over een bepaald onderwerp, waarin men bekend wordt gemaakt met het onderwerp. Vervolgens wordt er dan in klassikaal verband een training georganiseerd waarbij het thema wordt uitgelegd en er discussie mogelijk is over het betreffende thema. Ter afsluiting wordt een tot een samenvattende training georganiseerd in de vorm van een e-learning of webinar. Hierin bieden wij de mogelijkheid voor het maken van een toets, waarmee de opgedane kennis direct getest wordt.

Trainingslocatie

De gewenste training verzorgen wij graag bij u op locatie. Tevens bieden wij de mogelijkheid tot het volgen van de classroom training op ons mooie kantoor waar wij deze volledig organiseren.

Trainingsvoorstel

Voor alle trainingen geldt dat u uw interesse en wensen kenbaar kunt maken door het contactformulier op onze website in te vullen. Graag overleggen wij met u om uw organisatie een passende training aan te bieden.

Heeft u het gevoel dat Kleemans Organisatieadvies u kan helpen en wilt u graag weten hoe precies?