HACCP is een erkende methodiek voor het beheersen van voedselveiligheid en een wettelijke vereiste voor bedrijven in de voedselketen. Of u nu betrokken bent bij de bereiding, verwerking, productie, verpakking, opslag, transport, distributie, verkoop of levering van voedingsmiddelen, het trainen van uw medewerkers in HACCP-principes is essentieel voor een veilige uitvoering van hun werkzaamheden.
Onze HACCP Trainingen
Omdat HACCP op verschillende niveaus binnen een organisatie een rol speelt, biedt Kleemans HACCP-trainingen aan op twee niveaus:
1. Training HACCP – Basis
2. Training HACCP – Gevorderden
Training HACCP – Basis
Deze training richt zich op bewustwording. Aan de hand van bedrijfsspecifieke voorbeelden, vastgesteld tijdens een inhoudelijke voorbespreking, worden medewerkers bewust gemaakt van de relevante risico’s in hun dagelijks werk en hoe ze daarmee om moeten gaan. Deze training duurt normaal gesproken 2-4 uur en is geschikt voor groepen van ongeveer 15 medewerkers.
Training HACCP – Gevorderden
De gevorderden training legt de nadruk op de toepassing van HACCP-principes en de opzet van de risico-analyse. Deze training is meer geschikt voor HACCP-teams of kwaliteitsmanagers. De inhoud en duur van deze training variëren afhankelijk van de gewenste diepgang, van een dagdeel tot twee dagen.
Mocht u interesse hebben in deze training of gewoon meer informatie zoeken, neem dan contact met ons op.
Met onze HACCP-trainingen zorgt u ervoor dat uw medewerkers goed voorbereid zijn om voedselveiligheid te waarborgen volgens de wettelijke vereisten.