Training Voedselveiligheid

Training HACCP

HACCP is een erkende methodiek voor de beheersing van voedselveiligheid. Het toepassen van de HACCP-principes is een wettelijke vereiste voor alle bedrijven die zich bezig houden met bereiding, ver- en bewerking, productie, verpakking, opslag, transport, distributie, verkoop of levering van voedingsmiddelen. Het trainen van uw medewekers zodat ze voldoende capabel zijn voor de veilige uitvoering van hun werkzaamheden is daar onderdeel van.

Omdat HACCP op verschillende niveaus in een organisatie een rol kan spelen heeft Kleemans HACCP trainingen op twee niveau’s voor uw medewerkers:

1. Training HACCP – Basis
2. Training HACCP – Gevorderden

Bij de basistraining ligt de nadruk op bewustwording. Op basis van bedrijfsspecifieke voorbeelden, vastgesteld tijdens een inhoudelijke voorbespreking, worden de medewerkers bewust gemaakt van de relevante risico’s in hun dagelijks werk en hoe ze daarmee om dienen te gaan. Normaal gesproken is dit een training van ca. 2-4 uur voor een groep van ca. 15 medewerkers.

Bij de gevorderden training ligt de nadruk niet zozeer op bewustwording, maar meer op de toepassing van de HACCP-principes en de opzet van de risico-analyse. Deze training is meer van toepassing op HACCP-teams of kwaliteitsmanagers. De invulling en tijdsduur van deze training is sterk afhankelijk van de diepgang die gewenst is tijdens de training en varieert van 1 dagdeel tot 2 dagen.

Mocht u interesse hebben in deze training of gewoon mer informatie zoeken, stuurt u dan een e-mail naar martijn.pulles@kleemans.nl.

Downloads

We hebben diverse downloads met waardevolle informatie beschikbaar voor u.
Kies zelf wat u interesseert en profiteer van deze gratis kennis.

Ga naar onze downloadpagina

brc certificaat
Benieuwd hoe Kleemans Organisatieadvies u kan helpen?