ISO 9001 certificering

Begeleiding bij ISO 9001 certificering

Om aan te tonen dat uw managementsysteem voldoet aan alle normeisen op het gebied van kwaliteitsmanagement, is een ISO certificering vereist. Steeds meer organisaties willen hiervoor een certificering behalen. De ISO 9001 norm is continu in ontwikkeling. Kleemans is lid van de normcommissie binnen NEN die zich met de ontwikkeling van de ISO-9001 bezighoudt. We volgen die dus op de voet en houden dit up to date.

De voordelen van een ISO 9001 certificaat

Aan de hand van een ISO 9001 certificaat kan een organisatie laten zien dat het voldoet aan de kwaliteitseisen op internationaal gebied. De eisen van de klanten en de organisatie zelf en de wetten die van toepassingen op het product of dienst. Daarnaast vormen alle eisen met elkaar een ingericht managementsysteem voor kwaliteit. Met het ISO 9001 certificaat is dus niet alleen kwaliteit aantoonbaar, maar is het ook voor de klanten gunstiger.

Voor wie is een ISO 9001 training relevant?

Het ISO 9001 certificaat toont kwaliteitseisen op verschillende niveau’s. Zowel op managementniveau als directieniveau wordt er ingegaan op betrokkenheid en leiderschap, er wordt dieper ingegaan op de kernactiviteiten, maar ook klanttevredenheid wordt meegenomen. Over het algemeen is het ISO vrij toegankelijk en bedoelt voor iedereen die de betrouwbaarheid en kwaliteit van diensten of producten wilt kunnen aantonen.

Neem contact met ons op!

Certificeringen helpen u bij het beheersen van processen, het voldoen aan normen en wettelijke eisen en het voldoen aan eventuele specifieke klanteisen. Wilt u ISO 9001 certificering advies voor uw organisatie ontvangen, een training volgen of meer informatie ontvangen? Laat het ons weten en neem contact met ons op. Wij helpen en adviseren u graag!

Heeft u het gevoel dat Kleemans Organisatieadvies u kan helpen en wilt u graag weten hoe precies?