Advies rondom de GDPR wetgeving

Sinds 25 mei 2018 is de GDPR wetgeving van kracht gegaan. GDPR staat voor General Data Protection Regulation en geldt binnen heel Europa. Deze Europese Privacywetgeving stelt strengere eisen aan organisaties met betrekking tot de bescherming van persoonsgegevens. Voldoet u niet aan de privacy wetgeving? Dan loopt uw organisatie grote risico’s. De adviseurs van Kleemans Organisatieadvies helpen u graag bij het implementeren van de GDPR wetgeving voor uw organisatie. Neem contact met ons op, we staan voor u klaar.

GDPR wetgeving in Nederland

De Nederlands naam voor de GDPR wetgeving is Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). De basisbeginselen van de AVG privacy tonen aan dat uw organisatie voldoet aan de vereisten bij het verwerken van persoonsgegevens.

Indien u niet voldoet aan de GDPR wetgeving en er gaat iets mis, dan loopt uw organisatie grote risico’s. Enerzijds kunnen er hoge boetes worden opgelegd door de Autoriteit Persoonsgegevens (AP), maar u kunt ook imagoschade oplopen. Het is zelfs mogelijk dat uw organisatie een verbod opgelegd krijgt om bepaalde verwerkingen van persoonsgegevens nog langer uit te voeren, waardoor uw dienstverlening kan worden verstoord.

Stappenplan voor implementatie GDPR

Wilt u direct zelf aan de slag met het implementeren van de GDPR wetgeving? Download dan het stappenplan dat we voor u hebben opgesteld. Heeft u na het doornemen van het stappenplan nog meer GDPR advies nodig. Neem dan contact op met een van onze GDPR consultants. De contactgegevens vindt u onderaan het stappenplan.

Downloads met GDPR advies

We hebben diverse downloads met waardevolle informatie beschikbaar voor u, zoals een overzicht van welke documentatie/registraties volgens GDPR minimaal nodig zijn in uw organisatie.

Download nu GDPR advies

GDPR advies

De GDPR wetgeving bevat bijna 100 artikelen die voor uw organisatie van belang kunnen zijn als u persoonsgegevens verwerkt. Indien u bijzondere persoonsgegevens verwerkt, dan levert dit hogere risico’s op voor betrokkenen en uw organisatie. We adviseren u graag op het gebied van bescherming persoonsgegevens, informatiebeveiliging en privacy. In het bijzonder kunnen we u GDPR advies geven bij het zetten van de juiste stappen om te gaan voldoen aan de eisen uit de GDPR wetgeving.

GDPR consultant of GDPR training

Kleemans beschikt over GDPR consultants die u kunnen begeleiden bij het implementeren van de GDPR wetgeving. Het is ook mogelijk om uw medewerkers te trainen m.b.t. de GDPR eisen en hoe u hieraan kunt voldoen.

Neem contact op voor meer informatie

Wilt u meer weten over de vereisten van de GDPR wetgeving voor uw organisatie? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze adviseurs. Wij zijn telefonisch te bereiken via 0161 745007 of per mail via info@kleemans.nl. De adviseurs voorzien u direct van een professioneel en passend advies en helpen u graag bij het implementeren van de GDPR wetgeving binnen uw organisatie.

Heeft u het gevoel dat Kleemans Organisatieadvies u kan helpen en wilt u graag weten hoe precies?

Op de hoogte blijven?