KenniZ

KenniZ coöperatie is een initiatief van vier Founding Partners (Kleemans, Eldercare, HD-Groep en CarePortal) en één Samenwerkingspartner (Westerveld en Vossers). De Partners bewegen zich allen in de (zorg)markt en zien bepaalde vragen regelmatig terugkeren van de zorgondernemer. Hierbij mist men vaak kennis en expertise, om efficiënt en doelmatig processen op te starten en door te ontwikkelen tot een IGZ-proof zorgorganisatie.

Door een verbindend KenniZ-platform op te richten, ondersteund door specifieke diensten en producten van elke Partner, wordt de zorgondernemer optimaal gesteund en draagt KenniZ bij aan het kwalitatieve oprichting van nieuwe zorgconcepten binnen de zorg in Nederland. KenniZ richt zich op de zorg in de breedste zin van het woord en is actief binnen alle zorgsectoren.

Het KenniZ platform is opgericht om samen met u onze zorgkennis te delen!

KenniZ is opgericht vanuit de gedachten dat de huidige zorgondernemers allen hulp en ondersteuning kunnen gebruiken om hun droom/passie: ‘een unieke woon/zorgomgeving te bieden aan hulpbehoevenden’, optimaal te realiseren. Zowel bij de start als een gevestigde zorgonderneming komen er een hoop vragen op u af: Moet ik een WTZI aanvragen? Op welke wijze kan ik slim de financieringsvormen gebruiken (PGB, VPT, Zvw)? Maar ook het toepassen van het kwaliteitskader vraagt veel kennis en kunde van u. Wanneer ben ik een Lerend Netwerk? Hoe kom ik aan een specialist ouderengeneeskundige voor mijn MDO? Hoe geef ik het kwaliteitsverslag vorm? Wanneer wil ik starten met een kwaliteitskeurmerk (HKZ, ISO, Prezo)? Hoe ga ik in onderhandeling met het zorgkantoor?

Vragen die dagelijks veel tijd in beslag nemen, terwijl u zich liever bezighoudt met uw bewoners en diens familie. Tevens worstelt u niet alleen met deze vragen, ook uw collega zorgondernemer heeft deze vragen. Wij zoeken de verbinding en brengen u in contact met uw collega zorgondernemer. Als zorgondernemer komen er jaarlijks veel wet- en beleidsaanpassingen op u af. En dan is het fijn dat u kunt terugvallen op het kennisplatform die uw taal spreekt. U wilt graag snel schakelen en zoekt naar ‘op maat’ oplossingen voor uw administratie, kwaliteitsvragen en zorginhoudelijke (vaak verplichte) implementaties. U wilt kwalitatief sterke oplossingen en systemen, zonder daar direct de hoofdprijs voor te betalen. Ziet u zichzelf terug in deze beschrijving? Dan biedt het Lidmaatschap van KenniZ u een uitkomst.

KenniZ biedt u een kennisplatform online en telefonische KenniZ zorg & kwaliteit helpdesk, die u dagelijks ondersteuning biedt bij al uw zorginhoudelijke, financiële, kwaliteit en wet-beleidsmatige vragen. Wij zijn dagelijks te bereiken, wij geven u kort & krachtig advies en bij inhoudelijke diepere vragen komt u in contact met onze deskundigen. U kunt altijd vertrouwen op kwalitatieve hoogwaardige diensten en producten, die speciaal zijn ontwikkeld om uw zorgorganisatie verder te helpen.

Over KenniZ

KenniZ ondersteund u te voldoen aan actuele wet- en regelgeving en biedt bovendien (implementatie)ondersteuning en collectieve scholingen via de KenniZ Academy. Op deze wijze kunt u op een slimme wijze kosten ten aanzien van training en scholingen besparen en weet u zeker dat uw medewerkers getraind worden door partijen die bekend zijn in de zorg.

KenniZ is primair een kennisplatform en geen branchevereniging. Het streven is in samenwerking met de brancheverenigingen een kennispartner te zijn. Tevens bent u  direct lid van een kennisorganisatie.

Geïnteresseerd?

Voor meer informatie verwijzen wij u naar de website van KenniZ: www.kenniz.nl of neemt u contact op met KenniZ via het telefoonnummer: 085 – 800 00 39.

Heeft u het gevoel dat Kleemans Organisatieadvies u kan helpen en wilt u graag weten hoe precies?