KenniZ

KenniZ coöperatie is een initiatief van enkele Founding Partners (waaronder Kleemans). Deze partners bewegen zich allen in de (zorg)markt en zien bepaalde vragen van de zorgondernemer regelmatig terugkeren. Met een platform dat KenniZ heeft ontwikkeld speciaal voor de kleinschalige zorg, stellen zij de zorgpartners in staat om zo continu met elkaar te verbinden en van- en met elkaar te leren. Als klantgerichte en betrouwbare partner richting aangesloten zorgorganisaties, zorgt KenniZ ervoor dat deskundigheid en expertise ten aanzien van beginnend tot vergevorderde onderneming informeert, voorop staat.

Als kenniscentrum staat het delen van (zorg)kennis en het ondersteunen van het (primaire) zorgproces met best of class diensten en producten voor (kleinschalige) zorgorganisaties centraal.

Het KenniZ platform is opgericht om samen met u onze zorgkennis te delen!

KenniZ is opgericht vanuit de gedachten dat de huidige zorgondernemers allen hulp en ondersteuning kunnen gebruiken om hun droom/passie: ‘een unieke woon/zorgomgeving te bieden aan hulpbehoevenden’, optimaal te realiseren. Zowel bij de start als een gevestigde zorgonderneming komen er een hoop vragen op u af: Moet ik een WTZI aanvragen? Op welke wijze kan ik slim de financieringsvormen gebruiken (PGB, VPT, Zvw)? Maar ook het toepassen van het kwaliteitskader vraagt veel kennis en kunde van u. Wanneer ben ik een Lerend Netwerk? Hoe kom ik aan een specialist ouderengeneeskundige voor mijn MDO? Hoe geef ik het kwaliteitsverslag vorm? Wanneer wil ik starten met een kwaliteitskeurmerk (HKZ, ISO, Prezo)? Hoe ga ik in onderhandeling met het zorgkantoor?

Zowel bij de start als een gevestigde zorgonderneming komen er een hoop vragen op u af:
– Wat betekend de WTZA voor mij?
– Op welke wijze kan ik slim de financieringsvormen gebruiken (PGB, VPT, Zvw)?
Maar ook het toepassen van het kwaliteitskader vraagt veel kennis en kunde van u:
– Wanneer ben ik een Lerend Netwerk?
– Hoe kom ik aan een specialist ouderengeneeskundige voor mijn MDO?
– Hoe geef ik het kwaliteitsverslag vorm?
– Wanneer wil ik starten met een kwaliteitskeurmerk (HKZ, ISO, Prezo)?
– Hoe ga ik in onderhandeling met het zorgkantoor?

Vragen die dagelijks veel tijd in beslag nemen, terwijl u zich liever bezighoudt met uw bewoners en diens familie. Tevens worstelt u niet alleen met deze vragen, ook uw collega zorgondernemer heeft deze vragen. KenniZ zoekt de verbinding en brengen u in contact met uw collega zorgondernemer.

KenniZ heeft diverse experts aan zich verbonden om u als zorgondernemer te helpen bij alle dagelijkse vragen. Zij geven kort & krachtig advies, zodat u direct weer verder kan. U kunt altijd vertrouwen op kwalitatieve hoogwaardige diensten en producten, die speciaal zijn ontwikkeld om uw zorgorganisatie verder te helpen. Op deze manier kant u continu leren en verbeteren.

Over KenniZ

KenniZ ondersteund u te voldoen aan actuele wet- en regelgeving en biedt bovendien (implementatie)ondersteuning en collectieve scholingen via de shop Kennis-Delen-Leren. Op deze wijze kunt u op een slimme wijze kosten ten aanzien van training en scholingen besparen en weet u zeker dat uw medewerkers getraind worden door partijen die bekend zijn in de zorg.

KenniZ is primair een kennisplatform en geen branchevereniging. Het streven is in samenwerking met de brancheverenigingen een kennispartner te zijn.

Geïnteresseerd?

Voor meer informatie verwijzen wij u naar de website van KenniZ: www.kenniz.nl of neemt u contact op met KenniZ via het telefoonnummer: 085 – 800 00 39.

Heeft u het gevoel dat Kleemans Organisatieadvies u kan helpen en wilt u graag weten hoe precies?