Onderhoudswerkzaamheden kwaliteitsmanagementsysteem

Onderhoudswerkzaamheden kwaliteitsmanagementsysteem

Is uw organisatie al in het bezit van een gecertificeerd kwaliteitsmanagementsysteem en kunt u begeleiding gebruiken bij het borgen van verbetermanagement binnen de organisatie?

Kleemans kan u hierbij helpen

Vanaf het moment van certificering zult u ervoor moeten zorgen dat het kwaliteitssysteem up to date blijft. Dit betekent dat het werkend en actueel moet zijn. Daarnaast moet het systeem aan de actuele normen en criteria blijven voldoen.

Het kost vaak veel tijd en inspanning, terwijl u de focus liever op het primaire proces van de organisatie houdt. Daarom bieden wij de mogelijkheid om u te begeleiden bij periodieke (verplichte) activiteiten. Hierbij moet u denken aan het uitvoeren van de interne audits, het opstellen van de directiebeoordeling, het inspelen op nieuwe (norm)ontwikkelingen, het opleiden van uw medewerkers, het opvolgen van de bevindingen uit de certificeringsaudit, etc.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

U kunt hierbij denken aan een bezoek van onze adviseur volgens een standaardfrequentie van een aantal keer per jaar, afhankelijk van de complexiteit van uw organisatie. De exacte invulling van deze zogenoemde onderhoudswerkzaamheden die u wenst uit te besteden worden door onze adviseur met u besproken.

Hierdoor bespaart u tijd, is er een duidelijke structuur in de aansturing en opvolging van verplichte activiteiten behorend bij uw kwaliteitsmanagementsysteem en blijft uw organisatie continu leren en ontwikkelen.

Bent u op zoek naar meer informatie of begeleiding bij het onderhouden, borgen en verbeteren van uw kwaliteitsmanagementsysteem?

Heeft u het gevoel dat Kleemans Organisatieadvies u kan helpen en wilt u graag weten hoe precies?