Kwaliteitsmanagement

Adviseur kwaliteitsmanagement

Kleemans is uw adviseur voor kwaliteitsmanagement en kwaliteitscertificering. Wij kunnen u, als adviesbureau voor kwaliteitsmanagement, helpen bij het ontwikkelen, invoeren, borgen en onderhouden van uw kwaliteitsmanagement systeem binnen uw organisatie. Ook begeleiden wij u bij het opzetten van ‘combi-systemen’, waarbij moet worden voldaan aan meerdere ISO-normen / ISO-certificaten.  Denk hierbij aan het ISO-certificaat voor milieumanagement (ISO-14001) of ARBO veiligheid (ISO-45001). Het streven daarbij is om uiteindelijk een ISO-certificaat of kwaliteitscertificaat te verkrijgen waaruit blijkt dat uw systeem voldoet aan de gestelde ISO-normen.

Kwaliteitscertificaat halen

Kleemans helpt u uw kwaliteitscertificaten te behalen. Voor het behalen van ISO-certificaten moet u aan de ISO-normen voldoen. Dit kan een investering zijn. Het is onder andere afhankelijk van de activiteiten van uw organisatie, de grootte van de organisatie en het aantal afdelingen en medewerkers. Kleemans ondersteunt u om goed en efficiënt de certificeringen te halen. Wij helpen u met het behalen van:

Kwaliteit

Het GDP certificaat is een belangrijk onderdeel van kwaliteitsmanagement in de logistiek rondom geneesmiddelen. Het is bedoeld voor bedrijven die farmaceutische producten meer dan 72 uur in opslag houden. Ook voor transportbedrijven is het certificaat relevant.

Kwaliteitsmanagement in de zorg

Kleemans helpt u ook met het behalen van kwaliteitscertificaten in de zorg. Met deze certificaten kunt u laten zien dat kwaliteit hoog in het vaandel staat in uw organisatie. De kwaliteitscertificaten zijn aangevuld met zorg specifieke items en afgestemd op processen in de zorg. Wij kunnen u ondersteunen met de volgende certificaten:

Bent u benieuwd wat wij als adviseur kwaliteitsmanagement voor u kunnen betekenen? Of wilt u graag ondersteuning bij het behalen van kwaliteitscertificaten? Vraag een persoonlijk adviesgesprek aan. We bekijken samen met u de mogelijkheden omtrent kwaliteitscertificering voor uw organisatie. Ook als u meer informatie wilt over onze werkwijze kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij helpen u graag.

Heeft u het gevoel dat Kleemans Organisatieadvies u kan helpen en wilt u graag weten hoe precies?

Op de hoogte blijven?