Kwaliteitsmanagement

Kwaliteitsmanagement adviesbureau

Kleemans Organisatieadvies is uw adviseur voor kwaliteitsmanagement en kwaliteitscertificering. Wij kunnen u – als adviesbureau voor kwaliteitsmanagement – helpen bij het ontwikkelen, invoeren, borgen en onderhouden van het kwaliteitsmanagement systeem binnen uw organisatie. We begeleiden u graag bij het opzetten van ‘combi-systemen’, waarbij moet worden voldaan aan meerdere ISO-normen. Denk hierbij aan het ISO-certificaat voor milieumanagement (ISO-14001) of ARBO veiligheid (ISO-45001). Het streven daarbij is om uiteindelijk een ISO-certificaat of kwaliteitscertificaat te verkrijgen waaruit blijkt dat uw systeem voldoet aan de gestelde ISO-normen. Wij gaan voor een duurzame relatie als we uw adviesbureau voor kwaliteitsmanagement worden.

Wat is kwaliteitsmanagement?

Kwaliteitsmanagement is het managen van alle belangrijke processen in een organisatie. Deze processen worden bijgehouden in een kwaliteitsmanagement systeem. Binnen dit systeem streef je naar een zo hoog mogelijke kwaliteit van een product, proces, dienst of organisatie. Kwaliteitsmanagement heeft te maken met alle bedrijfsonderdelen die zich bezighouden met het verbeteren, monitoren, controleren en beheren van de kwaliteit binnen een organisatie.

Kwaliteitscertificaat halen

Kleemans Organisatieadvies helpt u bij het behalen van de juiste kwaliteitscertificaten. Voor het behalen van ISO-certificaten moet u aan de ISO-normen voldoen. Dit kan een investering zijn. Het is onder andere afhankelijk van de activiteiten van uw organisatie, de grootte van de organisatie en het aantal afdelingen en medewerkers. Wij ondersteunen u om goed en efficiënt alle certificeringen te behalen.

Kwaliteit op #1

Kwaliteitsmanagement ISO certificering

Kwaliteitsmanagement in de zorg

Wij zijn o.a. gespecialiseerd in kwaliteitsmanagement in de Zorg. Meerder adviseurs in ons team hebben jarenlange ervaring in deze sector. Kleemans Organisatieadvies helpt u dus graag met het behalen van kwaliteitscertificaten in de zorg. Met deze certificaten kunt u laten zien dat kwaliteit hoog in het vaandel staat in uw organisatie. De kwaliteitscertificaten zijn aangevuld met zorgspecifieke items en afgestemd op processen in de zorg.

Kies het juiste kwaliteitsmanagement systeem

Wij zorgen ervoor dat uw organisatie het best mogelijke kwaliteitsmanagement systeem heeft. Dit systeem moet perfect aansluiten op de processen in uw organisatie. Bent u benieuwd wat wij als adviseur kwaliteitsmanagement voor u kunnen betekenen? Of wilt u graag ondersteuning bij het behalen van kwaliteitscertificaten? Vraag een persoonlijk adviesgesprek aan. We bekijken samen met u de mogelijkheden omtrent kwaliteitscertificering voor uw organisatie. Ook als u meer informatie wilt over onze werkwijze kunt u eenvoudig contact met ons opnemen. Wij helpen u graag.

Benieuwd hoe Kleemans Organisatieadvies u kan helpen?

Op de hoogte blijven?