Directiebeoordeling

Directiebeoordeling begeleiden

Het uitvoeren van een directiebeoordeling is een van de verplichtingen met betrekking tot een kwaliteitsmanagementsysteem. Naast deze verplichting vanuit verschillende normen kan een goede directiebeoordeling van meerwaarde zijn door het evalueren en analyseren van de relevante onderwerpen van het kwaliteitsmanagementsysteem. Kleemans Organisatieadvies begeleidt haar klanten op regelmatige basis bij de uitvoering van de directiebeoordeling.

Waarom een directiebeoordeling laten begeleiden door Kleemans?

Er zijn meerdere argumenten om een directiebeoordeling te laten begeleiden door Kleemans Organisatieadvies:

  • Wij zijn experts op het gebied van kwaliteitsmanagement;
  • Wij begeleiden onze klanten regelmatig bij het uitvoeren van een directiebeoordeling;
  • Onze adviseurs zijn gewend als sparringpartner op te treden om voldoende diepgang te realiseren tijdens het begeleiden van een directiebeoordeling;
  • Wij zijn onafhankelijk en als ‘vreemde ogen’ zijn wij niet bedrijfsblind.

Door de directiebeoordeling te laten begeleiden door Kleemans Organisatieadvies heeft u daarnaast de mogelijkheid om door hen een uitgebreide en professionele rapportage van de directiebeoordeling uit te laten werken die door de directie kan worden bekrachtigd.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Wij geven u graag advies en helpen u graag bij het begeleiden van de directiebeoordeling behorend bij uw kwaliteitsmanagementsysteem. Wilt u een directiebeoordeling laten begeleiden door een externe deskundige? We helpen u graag. Laat het ons weten en neem vrijblijvend contact met ons op.

Heeft u het gevoel dat Kleemans Organisatieadvies u kan helpen en wilt u graag weten hoe precies?