Informatiebeveiliging

Informatiebeveiliging

Kleemans helpt u bij het ontwikkelen, invoeren en borgen van uw Information Safety Management System (ISMS). Uw systeem voor het beheren van informatieveiligheid en informatiebeveiliging. Dit ten ten behoeve van behalen van het ISO-27001 certificaat of om te voldoen aan de NEN-7510 norm. Ook begeleiden wij u bij het opzetten van combisystemen, die moeten voldoen aan meerdere normen, zoals bijvoorbeeld een combinatie met ISO-9001-certificering.

Hiernaast kunnen wij u ook helpen met het voldoen aan de GDPR wetgeving, oftewel de AVG Privacy eisen. Wanneer u hier niet aan voldoet levert dit grote risico’s voor uw bedrijf op. 

Het streven is uiteindelijk een informatiebeveiligingscertificaat te verkrijgen waaruit blijkt dat uw managementsysteem voldoet aan de gestelde normen, op gebied van informatieveiligheid en informatiebeveiliging. In grote lijnen komt het er op neer dat we samen met u gaan kijken naar uw informatiebeveiligingsplan of we gaan samen met u een informatiebeveiligingsbeleid opstellen. Wij kunnen u onder andere begeleiden bij de normen die hieronder worden genoemd. 

Informatiebeveiliging certificeringsnormen

Wilt u graag samen met ons een informatiebeveiligingsbeleid opstellen of bent u op zoek naar meer informatie over informatiebeveiliging? Neem gerust contact met ons op. Onze adviseurs geven u graag deskundig en praktisch advies.

Heeft u het gevoel dat Kleemans Organisatieadvies u kan helpen en wilt u graag weten hoe precies?

Op de hoogte blijven?