Martijn Pulles

Als operationeel directeur probeer ik alles op rolletjes te laten verlopen. Ik coördineer de lopende projecten, vooral binnen de foodsector en het midden- en kleinbedrijf. We hebben een enthousiast team; daar heb ik veel plezier in. Naast mijn werk ben ik een echte familyman en een Brabander met een bourgondische inslag.

Rol binnen Kleemans

Vanaf augustus 1999 ben ik werkzaam bij Kleemans. Sindsdien heb ik talloze organisatie geholpen met hun organisatie- en certificeringsvraagstukken. Vanaf 1 januari 2010 ben ik lid van het MT en partner binnen Kleemans. Mijn werkzaamheden omvatten de operationele coordinatie van lopende projecten, met name in de food en MKB. Daarbij ben ik bij diverse klanten in deze sectoren tevens actief als adviseur. De projecten betreffen het opzetten van met name FSSC/ISO-22000, BRC, IFS, HACCP en GMP+ systemen bij bedrijven in de voedingsmiddelensector en ISO-9001, ISO-14001, VCA en Groenkeur bij MKB-bedrijven. Kortom een veelzijdig pakket aan systemen.

Opleidingen en werkervaring

Na mijn studie aan de HAS te Den Bosch heb ik na wat korte rondzwervingen binnen de AGF-sector en wat levensmiddelenproductiebedrijven mijn plek gevonden bij Kleemans. Gedurende mijn werkperiode bij Kleemans heb ik diverse opleidingen en trainingen genoten waaronder een lead-auditor training, managementtrainingen, meerdere voedselveiligheidstrainingen, trainingen presentatietechnieken, enkele trainingen op gebied van adviesvaardigheden en managementcoachingstrajecten.

E-mail Martijn Pulles

"Probeer eerst te begrijpen, dan pas begrepen te worden (S. Covey)"Heeft u het gevoel dat Kleemans Organisatieadvies u kan helpen en wilt u graag weten hoe precies?