Bartel Debbaut

Ik woon in de regio Gent en behartig sinds begin 2015 de zaken in België, waar ik zowel in voedingsindustrie, als zorg- en KMO-sector actief ben. Naast mijn opleiding als paramedicus heb ik een sterke affiniteit met strategisch en kwaliteitsbewust denken. Ik richt me vooral op verandermanagement en coaching. Ik ben een echte jazz-aficionado en vertoef graag in de vrije natuur.

Rol binnen Kleemans

Als zaakvoerder binnen Kleemans sta ik in voor de Belgische klanten. Naast advieswerk op maat, geef ik ook opleidingen en voer audits uit voor verschillende certificerende organisaties.

Uiteraard kan ik hierbij ook rekenen op de expertise en inzetbaarheid van mijn Nederlandse collega’s!

Opleidingen en werkervaring

Ik heb 10 jaar gewerkt als paramedicus in geriatrische settings. Na het volgen van een managementopleiding in de social profit sector, heb ik een vijftal jaar gewerkt in een directiefunctie waar mijn verantwoordelijkheden het strategisch en HR-management waren. Verder droeg ik ook de verantwoordelijkheid voor het facilitair management.

Binnen Kleemans kreeg ik de mogelijkheid om opleidingen te volgen in diverse normen en sectoren, waardoor ik brede begeleiding in verschillende normen en schema’s kan aanbieden. Zo volgde ik in 2017 een IRCA-erkende opleiding tot lead auditor ISO 9001. Jaarlijks blijf ik opleidingen volgen, om aan de toekomstige noden en vragen van onze klanten een antwoord te kunnen bieden.

E-mail Bartel Debbaut

"All glory comes from daring to begin (EF Ware)"


Heeft u het gevoel dat Kleemans Organisatieadvies u kan helpen en wilt u graag weten hoe precies?