Bas van Weert

Geboren en getogen in het Brabantse land. Naast de bourgondische inslag houd ik van sporten en ben dan ook vaak op en om het sportveld te vinden om zelf een balletje te trappen of als supporter en coach van mijn kinderen.

Rol binnen Kleemans

Vanaf maart 2017 werkzaam bij Kleemans als adviseur. Vanwege mijn achtergrond ga ik me vooral bezighouden met projecten in de levensmiddelenindustrie maar door mijn brede interesse wordt ik ook in MKB trajecten betrokken.

Opleidingen en werkervaring

Na mijn studie Levensmiddelentechnologie aan de HAS in ’s-Hertogenbosch ben ik gestart in een leidinggevende rol in de zoetwarenindustrie waarbij ik steeds meer interesse kreeg voor continue verbeter processen. Deze verbeter trajecten kon ik voortzetten als kwaliteitsmanager in de zoetwarenbranche en heb daarbij meer ervaring opgedaan in projectmanagement.
Mijn interesse en ervaring met projectmanagement, continue verbeter processen en levensmiddelenstudie wil ik graag combineren in mijn rol als adviseur om klanten te helpen met hun kwaliteits- en certificeringsvraagstukken.

 

Benieuwd hoe Kleemans Organisatieadvies u kan helpen?