Monique Heeren

Mijn vakliefde haal ik uit mensen bij elkaar brengen zodat zij van elkaar kunnen leren en elkaar verder kunnen helpen. Collega’s zullen me omschrijven als vriendelijk persoon met een positieve, geduldige en behulpzame houding. Daarnaast hou ik van sporten – met name boksen, een goede film of serie kijken, volg de F1 en ga er lekker op uit met het gezin. Waar mogelijk gecombineerd met vrienden.

Rol binnen Kleemans

1 maart 2022 ben ik vol enthousiasme gestart bij Kleemans. Hier ondersteun ik één dag in de week in de marketing van de kwaliteitsapplicatie Pro-aQt. Leuk hier is dat we deze net aan het ontwikkelen en uitbereiding zijn met een e-learning / academy omgeving. Hiermee kunnen we onze klanten nog breder van dienst zijn.
De overige drie dagen zet ik me in als communicatie en event coördinator voor de coöperatie KenniZ. Kleemans is betrokken bij de oorsprong van dit kennisplatform, specifiek voor de kleine zorgondernemer. Hier mag ik de schakel zijn tussen de vraag en het aanbod van zowel de aangesloten expertpartners als de betrokken zorgondernemers.

Opleidingen en werkervaring

Na het behalen van mijn HBO-opleiding Visuele Communicatie aan de Fontys in Tilburg, ben ik werkzaam geweest als Teamleider en Round Table producer bij 2 verschillende (tele)marketingservicebureau’s – voornamelijk actief in de IT-branche en later als projectmanager bij een marketing en reclamebureau. Met ongeveer 10 jaar werkervaring heb ik diverse bedrijven verder mogen helpen met de juiste kennis uit de markt te halen of juist hun producten of diensten op de markt te positioneren.

Benieuwd hoe Kleemans Organisatieadvies u kan helpen?