Paul Willemsen

Ik ben adviseur binnen het MKB, gespecialiseerd in ISO 9001, ISO 14001, VCA en GDP. Daarnaast heb ik ervaring met enkele bouwtechnische normen in de installatietechniek.
Ik sta bekend als positief en integer. In mijn vrije tijd sport ik fanatiek. Ik houd van feestjes, gezelligheid, reizen en NAC als geboren en getogen trotse Bredanaar.

Rol binnen Kleemans

Sinds medio 2010 ben ik in dienst bij Kleemans als adviseur. Mijn dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het ondersteunen van bedrijven bij (certificerings-)vraagstukken binnen het MKB. Het gaat dan zowel om het opzetten van nieuwe kwaliteitsmanagementsystemen als het onderhoud hiervan en alle aanverwante werkzaamheden.

Opleidingen en werkervaring

Na het behalen van mijn VWO diploma ben ik na diverse omzwervingen terechtgekomen op de opleiding Bedrijfseconomie aan de Avans Hogeschool te Breda. Gedurende deze opleiding heb ik me gespecialiseerd in logistieke vraagstukken en heb ik diverse projecten binnen het bedrijfsleven uitgevoerd die onder andere betrekking hadden op de administratieve organisatie, de interne bedrijfsprocessen, het financiële kader en verbetertrajecten. Als adviseur bij Kleemans heb ik me hiernaast ontwikkeld op gebied van kwaliteitsmanagement, milieu, arbeidsveiligheid, MVO,k bouwtechnische certificeringen en voedselveiligheid binnen handelsorganisaties, productiebedrijven en facilitair dienstverleners.

"Life is a succession of lessons which must be lived to be understood."

Heeft u het gevoel dat Kleemans Organisatieadvies u kan helpen en wilt u graag weten hoe precies?