Joost Lorijn

Al van jongs af aan hou ik mij bezig met de interactie tussen mens en machine. Zowel op theoretisch vlak, vanuit verschillende studies, als op praktisch vlak, als Sail Trainer bij Tallship Morgenster. Ik haal niet alleen voldoening uit het oplossen van problemen, maar juiste uit het een stapje voor zijn van toekomstige problemen. Naast mijn werk bij Kleemans zeil ik graag op Tallships en verken ik regelmatig op mijn gravelbike het Brabantse landschap.

Rol binnen Kleemans

In november 2021 ben ik begonnen bij Kleemans. In eerste instantie hou ik mij vooral bezig met onze kwaliteitsapplicatie Pro-aQt. Ook hou ik mij bezig met het ontwikkelen en uitbreiden van onze e-learning omgeving. Nieuwe digitale oplossingen zodanig inrichten dat de klant er verder mee kan is het streven. Daarbij voel ik me binnen Kleemans goed op mijn plek.

Opleidingen en werkervaring

Na mijn VWO heb ik de bachelor informatiekunde gevolgd aan de Universiteit Utrecht. Tegelijk heb ik de opleiding “Kleine Zeilvaart” gedaan in Enkhuizen. Na mijn bachelor heb ik enige tijd gewerkt als stuurman, waarna ik weer verder ben gaan studeren. Ditmaal de master “Human centered multimedia” aan de Universiteit van Amsterdam. Hierna heb ik 6 jaar gewerkt bij een bedrijf dat navigatiesoftware maakt voor schepen. Eerst als helpdesk en later als Product Manager.

Benieuwd hoe Kleemans Organisatieadvies u kan helpen?