Terugkoppeling zorg RI&E bijeenkomst en aanmelding RI&E in 1 dag

26 mrt Terugkoppeling zorg RI&E bijeenkomst en aanmelding RI&E in 1 dag

Op 14 maart vond er een bijeenkomst plaats waar de zorg RI&E centraal stond. Samen met 15 zorgondernemers bespraken we de uitgangspunten van de zorg RI&E en deelde we ervaringen uit de praktijk: de toepassing van de RI&E binnen een kleinschalige woonzorglocatie. Deze middag werd uiteindelijk beoordeeld met een 8!

Hieronder enkele bevindingen van de deelnemers van de RI&E bijeenkomst die op 14 maart:

‘’ Wat fijn om laagdrempelig informatie uit te wisselen met tafelgenoten met dezelfde achtergrond, je voelt je hierdoor snel thuis.’’

‘’Deze middag heeft mij geïnspireerd en handvatten gegeven om zelf aan de slag te gaan met de zorg RI&E. Ook weet ik nu de expert makkelijker te vinden via Kleemans, mocht ik er zelf niet helemaal uitkomen, heel fijn.’’

Het extra goede nieuws!

Er wordt een vervolg gegeven aan deze bijeenkomst. Op 17 april verzorgt Kleemans een workshop RIE in 1 dag. Tijdens de RIE in 1 dag workshop komen diverse organisaties van dezelfde sector samen en gedurende deze workshop vult men onder begeleiding van een docent van Kleemans de RI&E in. Aan het einde van de dag gaat men naar huis met een volledig ingevulde risico-inventarisatie en evaluatie. Een groot voordeel van de RIE in 1 dag workshop is de saamhorigheid tussen de organisaties omdat men veelal met dezelfde risico’s op de werkvloer te maken heeft. Men kan dus ook veel leren van elkaar gedurende deze dag.

De inschrijving voor deze workshop staat op dit moment nog open. Dus heeft u nog geen RI&E of dient uw RI&E geactualiseerd te worden dan is dit uw kans! Voor meer informatie over de bijeenkomst of inschrijving klik hier:Workshop RIE in 1 dagHeeft u het gevoel dat Kleemans Organisatieadvies u kan helpen en wilt u graag weten hoe precies?