RIE workshops voorlopig digitaal!

22 dec RIE workshops voorlopig digitaal!

In verband met de huidige coronamaatregelen worden de RIE workshops voorlopig digitaal via Teams aangeboden. Qua opzet veranderd er weinig, tijdens de digitale RIE in 1 dag workshop komen er nog steeds diverse organisaties van dezelfde sector samen en gedurende deze workshop vult men onder digitale begeleiding van een docent van Kleemans de RIE in.

Aan het einde van de dag heeft u een volledig ingevulde risico-inventarisatie en evaluatie en kunt u direct aan de slag met het oppakken van de geconstateerde risico’s binnen uw organisatie. Een groot voordeel van de RIE in 1 dag workshop is met name de saamhorigheid tussen de organisaties omdat men veelal met dezelfde risico’s op de werkvloer te maken heeft. Dit geeft u op de dag van de workshop uiteraard ook mogelijkheden om eventuele risico’s te bespreken met de overige deelnemers en op deze manier van elkaar te leren.

Om een kwalitatieve digitale workshop RIE in 1 dag te garanderen worden maximaal 8 deelnemers toegelaten. De eerstvolgende workshop zal plaatvinden op 10 december a.s.

Heeft u eventuele vragen over de RIE in 1 dag digitale workshop of wilt u zich direct inschrijven? Neem dan gerust contact met ons op.Heeft u het gevoel dat Kleemans Organisatieadvies u kan helpen en wilt u graag weten hoe precies?