KenniZ lanceert kennisplatform

20 jun KenniZ lanceert kennisplatform

Het seminar ‘Samen leren, delen en doen’ heeft gisteren zorgondernemers uit heel Nederland bij elkaar gebracht. Hier stonden zij gezamenlijk stil te bij de belangrijkste zorgthema’s van dit moment.

Door de nieuwe wetgeving en kwaliteitskaders komen er in de komende periode veel nieuwe
uitdagingen op hen af. Zoals; Waar vind ik geschikt zorgpersoneel? Hoe voldoe ik aan het
opgestelde Kwaliteitskader? KenniZ, biedt de zorgondernemer een lerend netwerk, waar
kennis delen centraal staat. KenniZ helpt zorgorganisaties om te voldoen aan actuele
wet- en regelgeving en biedt bovendien (implementatie)ondersteuning.

 

 

We hebben in Soest vandaag een inspirerende dag gehad, waardoor ik nu met veel energie weer aan de slag ga in mijn zorgorganisatie’ aldus een aanwezige. De dag begon met opening van onze voorzitter Jan Meurs, waarna de zaal even goed wakker werd geschud door comedian Daan van der Hoeven. 

Na drie inhoudelijke workshops over WKKGZ, Registratielast, IGJ-Proof, Personeelsinzet, Lerend Netwerk en Infectiepreventie, sloten we de dag af met drie zorginnovaties: de tovertafel, Wolk with Confidence en Zora. Het was een inspirerende dag. KenniZ organiseert naast het jaarlijkse seminar ook workshops en info-sessies voor de zorgondernemer.

 

Het KenniZ platform is opgericht om onze zorgkennis met u te delen! Wij helpen uw zorgorganisatie te voldoen aan actuele wet- en regelgeving en bieden (implementatie)ondersteuning.

Klik hier voor de website van KenniZ.Heeft u het gevoel dat Kleemans Organisatieadvies u kan helpen en wilt u graag weten hoe precies?