Global GAP – Chain of Custody – Standard

27 mrt Global GAP – Chain of Custody – Standard

Bent u op zoek naar de juiste begeleiding en advies voor uw organisatie omtrent GLOBAL G.A.P. Chain of Custody certificering? Dan bent u bij Kleemans aan het juiste adres. Wij helpen organisaties bij het opzetten en onderhouden van managementsystemen voor voedselveiligheid, waaronder ook GLOBAL G.A.P. en Chain of Custody certificering. Wilt u meer informatie ontvangen over de mogelijkheden voor uw organisatie? We komen graag in contact met u.

Wat houdt een Global G.A.P. Chain of Custody in?

Bent u op zoek naar de juiste begeleiding en advies voor uw organisatie omtrent GLOBAL G.A.P. Chain of Custody certificering? Dan bent u bij Kleemans aan het juiste adres. Wij helpen organisaties bij het opzetten en onderhouden van managementsystemen. Dat wil zeggen dat voldaan wordt aan richtlijnen met betrekking tot onder andere:

  • Voedselveiligheid
  • Traceerbaarheid
  • Dierenwelzijn
  • Gezondheid, veiligheid en welzijn van werknemers
  • Minimalisering van het gebruik van pesticiden

Door de introductie van Chain of Custody is de GLOBAL G.A.P. norm nu ook toepasbaar in andere schakels van de keten, ná de primaire productie. Daarbij gaat het om onderstaande drie scopes:
– Handel (business to business)
– Retail (handel aan consumenten)
– Bewerkte en verwerkte producten

Steeds meer grote retailers stellen het GlobalGAP Chain of Custody (GG CoC) certificaat verplicht per 1-1-2022.

Begeleidingsmogelijkheiden

Kleemans biedt diverse begeleidingsmogelijkheden om u te ondersteunen bij het behalen van de GLOBAL G.A.P. Chain of Custody certificering.  

Neem contact met ons op

Wilt u Chain of Custody advies voor uw organisatie ontvangen, of heeft u behoefte aan ondersteuning of extra informatie? Laat het ons weten en neem contact met ons op. Certificeringen helpen u bij het beheersen van processen, het voldoen aan normen en wettelijke eisen en het voldoen aan eventuele specifieke klanteisen. Onze adviseurs zijn telefonisch te bereiken via 0161 745007 of per mail via info@kleemans.nl Wij helpen u graag verder. Heeft u het gevoel dat Kleemans Organisatieadvies u kan helpen en wilt u graag weten hoe precies?