Interim zorgmanagement

Interim zorgmanagement

Heeft u tijdelijke capaciteitsproblemen op een afdeling? Dan kan Kleemans ondersteuning bieden. Dit doen wij bij uitval van een medewerker en/of behoefte aan extra ondersteuning. Onze adviseurs kunnen aan de slag binnen alle lagen van een organisatie. Hierbij kunt u onder andere denken aan:

  • Medewerker kwaliteit- en beleid
  • Manager/teamleider zorg
  • Ondersteuning op projectbasis

Onze adviseurs hebben een zorgachtergrond of brede kennis van de zorg en een frisse kritische blik. Afhankelijk van uw vraag, stellen we een adviseur voor die passend is en waarborgt dat het werk door blijft gaan bij tijdelijke capaciteitsproblemen. Daarnaast kunnen onze adviseurs tegelijkertijd verbeter- of optimalisatieprojecten oppakken. Hierdoor worden processen verbeterd en kwaliteit geborgd.

De adviseurs van Kleemans stemmen de werkwijze voor de interim rol samen met u af. Daarnaast borgen wij dat onze werkzaamheden zijn vastgelegd en overgedragen, zodat ook na de interim periode de organisatie terug kan vallen op onze werkzaamheden.

Onze inzet heeft een tijdelijk karakter maar het resultaat is blijvend!

Heeft u binnen uw organisatie behoefte aan tijdelijke ondersteuning in de vorm van een interim opdracht? Neem dan contact met ons op.

Downloads

We hebben diverse downloads met waardevolle informatie beschikbaar voor u, zoals een overzicht van welke documentatie/registraties volgens zorgdossier minimaal nodig zijn in uw organisatie.

Ga naar onze downloadpagina

brc certificaat
Heeft u het gevoel dat Kleemans Organisatieadvies u kan helpen en wilt u graag weten hoe precies?