De werkwijze van Kleemans BVBA rondom het Coronavirus

18 mrt De werkwijze van Kleemans BVBA rondom het Coronavirus

Beste klant,

Zoals jullie al vernamen, zit ons land in lockdown (light). Met klanten in België en Nederland zijn we uiteraard heel voorzichtig en volgen we de ontwikkelingen rondom het Coronavirus natuurlijk op de voet. De adviezen van de overheid en de nationale veiligheidsraad zijn hierin voor ons leidend.

Wij hebben onderzocht of onze medewerkers in één van de risicogebieden geweest zijn en of zij in aanraking zijn geweest met besmette personen. Dit is momenteel nog niet het geval.

Het is onze doelstelling om de audittermijnen en deadlines die we met elkaar hebben afgesproken zoveel als mogelijk te handhaven en niet in gevaar te laten komen.

Dit betekent concreet het volgende met betrekking tot de uitvoering van onze adviesdiensten en de bereikbaarheid van onze backoffice in Bavel (Noord-Brabant):

  • Wij hebben dagelijks afstemming met elkaar omtrent lopende zaken, gezondheidstoestand en klantafspraken.
  • Onze adviseurs volgen de adviezen vanuit van de overheid en de nationale veiligheidsraad met betrekking tot te nemen hygiënemaatregelen en na te leven richtlijnen.
  • T.e.m. 3 mei (volgens richtlijnen Nationale Veiligheidsraad en Overheid) worden er geen bezoeken meer bij jullie op locatie uitgevoerd. Wij werken echter wel van thuis uit voor jullie voort en willen onze bezoeken zoals die gepland staan online verder laten doorgaan. We zijn ook telefonisch en per mail beschikbaar voor jullie vragen. Als we onze telefoons niet direct kunnen beantwoorden, is dat wellicht omdat wij in een online meeting aanwezig zijn. Van zodra we in de mogelijkheid zijn, bellen we jullie terug. Voor dringende zaken adviseren wij u ook de mail CC aan info@kleemans.be te sturen.

We zijn ons bewust dat met online meetings of beperkte aanwezigheid van uw medewerkers mogelijk niet alle aspecten van de afspraak doorgenomen kunnen worden. De onderwerpen die niet behandeld kunnen worden, zoals bijvoorbeeld een inspectie van een productieomgeving, schuiven we door naar een later moment dit jaar.

Kleemans beschikt over functionaliteiten waarmee we zonder verdere kosten of benodigde software met u online meetings kunnen houden.

Neem bij twijfel of vragen contact op via de zaakvoerder of uw adviseur. Als er wijzigingen zijn in het advies vanuit de overheid of de nationale veiligheidsraad zullen wij met nader bericht bij u terugkomen. U vindt de meest recente informatie steeds terug op onze website.

Alvast bedankt voor jullie begrip.Benieuwd hoe Kleemans Organisatieadvies u kan helpen?