Kwaliteitsmanagement in corona tijd

16 apr Kwaliteitsmanagement in corona tijd

Het is een vreemde tijd waarin we leven, het corona virus zet zaken op zijn kop en wat normaal en zelfsprekend leek, blijkt dat in de praktijk toch niet zo te zijn. Dit brengt voor iedere organisatie een hoop uitdagingen met zich mee. Hoe gaat u om met alles wat op uw organisatie afkomt? Hoe reageren stakeholders op uw bedrijf, maar ook niet onbelangrijk, hoe reageert u op hen? Hoe gaat u om met risico’s en kansen die zich voordoen?

Om een antwoord te krijgen op deze vragen kan een kwaliteitsmanagementsysteem op basis van ISO 9001 iedere organisatie helpen. Vanuit ISO 9001 wordt er namelijk gevraagd om na de te denken over de context van de organisatie. Welke interne en externe factoren kunnen van invloed zijn op uw bedrijf? Wie zijn mijn stakeholders en wat verwachten ze van mij? Logische vragen die voor iedere ondernemer spelen.

Deze vragen leiden tot mogelijke issues binnen uw bedrijf. Aan deze issues hangen risico’s en kansen vast waar u als ondernemer iets mee kan of zelfs moet. Het is goed om daar juist nu mee bezig te zijn, niet alleen op korte termijn, maar zeker de op de langere termijn. Want een ding is zeker, ook deze crisis komen we te boven!

 Benieuwd hoe Kleemans Organisatieadvies u kan helpen?