KenniZ Info-sessie Kwaliteitskader verpleeghuiszorg April & Mei

11 apr KenniZ Info-sessie Kwaliteitskader verpleeghuiszorg April & Mei

KenniZ Info-sessie Kwaliteitskader verpleeghuiszorg April & Mei

Onderstaand een nieuwsbericht van KenniZ en informatie over de volgende info-sessies.

Op 4 april vond in Doetinchem bij Westerveld en Vossers de eerste KenniZ infosessie over het Kwaliteitskader verpleeghuiszorg plaats. Tijdens deze sessie waren met name zorgondernemers van particuliere woonzorg villa’s aanwezig.


Regelmatig organiseren wij kennissessies met actuele onderwerpen. Onze kennissessies zijn een efficiënte en leuke manier om je kennis bij te schaven en verdieping te zoeken. Door het interactieve karakter van de kennissessie is er voldoende ruimte voor vragen en eigen inbreng. Ook is er gelegenheid in te gaan op de persoonlijke situatie en kennis te maken met andere zorgondernemers.

Graag willen wij u uitnodigen voor onze informatiemiddag waar wij u meer willen vertellen over de veranderingen die de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg (WKKGZ) en het onlangs gepubliceerde Kwaliteitskader Verpleeghuiszorg met zich meebrengen voor uw zorgorganisatie.
Tijdens deze infosessie willen wij ingaan op de impact die het kwaliteitskader verpleeghuiszorg heeft op uw zorgorganisatie? Bent u al voorbereid op de nieuwe eisen en normen die het kwaliteitskader stelt?

Sprekers zijn:
• Barbara de Kort (Kleemans)
• Deanie van Tuijl (KenniZ)
• Andre Loesink (Westerveld en Vossers)
• Bas Tjiptawardana (CarePortal)

Onze volgende info-sessies zijn op 21 april en 12 mei in Zoetermeer bij ElderCare. Er is nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, meldt u daarom snel aan. Dit kan via het aanmeldformulier op onze website. Onder de agenda vindt u deze activiteiten en het aanmeldformulier terug.
Mocht u vragen hebben over de info-sessies of meer informatie willen ontvangen, neem gerust contact op met het secretariaat van KenniZ – 085 800 00 39 – of stuur een mail naar info@kenniz.nl.Heeft u het gevoel dat Kleemans Organisatieadvies u kan helpen en wilt u graag weten hoe precies?