Vacature Adviseur Kwaliteitsmanagement

VACATURE: Adviseur Kwaliteitsmanagement

Kleemans heeft een aantrekkelijk voorstel voor aankomend én ervaren Adviseurs Kwaliteitsmanagement.

Heb je weinig tot geen werkervaring, maar ben je wel geïnteresseerd in Kwaliteitsmanagement dan bieden ze je een vernieuwend traineeship aan waarin je naast kwaliteitsmanagement je kan specialiseren op het gebied van Arboveiligheid of Informatiebeveiliging. Je wordt gekoppeld aan een senior adviseur, ingezet op interessante adviesprojecten en opgeleid tot allround adviseur. Na 1 jaar ben je in staat zelfstandig adviesprojecten te draaien binnen het vakgebied wat het beste bij je past.

Heb je al (ruime) ervaring binnen Kwaliteitsmanagement, maar wil je je nog verder specialiseren, dan kan dat bij uitstek bij Kleemans. Als specialist binnen Kleemans weet je alles van je vakgebied. Je hebt alle kennis om processen en situaties te analyseren, verbeteradviezen te formuleren, een plan van aanpak op te stellen en de uitvoering – waaronder certificeringstrajecten en interne/externe audits – te coördineren.

Kleemans biedt voldoende opleidingsmogelijkheden om je verder te specialiseren op je vakgebied bijvoorbeeld door een MVK/HVK opleiding of Cybersecurity opleiding.

Heb je behoefte aan een grote mate van zelfstandigheid en flexibiliteit in je functie, binnen een dynamische projectorganisatie, dan is dit de baan die bij je past.

Over Kleemans

Als leverancier van software, aanbieder van opleidingen en adviseur op het gebied van Kwaliteitsmanagement is Kleemans al ruim 27 jaar specialist in Nederland en België. Zij zorgen er dagelijks voor dat alles rondom kwaliteitsmanagement en certificeringen bij hun opdrachtgevers efficiënt en effectief is ingericht en dat opdrachtgevers bij voortduring voldoen aan (inter)nationale normen en wettelijke eisen. Dit doen ze in allerlei branches, opererend in Nederland en België. Kleemans is een maatschappelijk betrokken, middelgroot organisatieadviesbureau.

Zij hebben expertise op het gebied van integrale bedrijfsvoering, kwaliteitsmanagement en certificeringsbegeleiding. Daarmee helpen zij de ondernemer met Bewust Beter Ondernemen en het oplossen van organisatievraagstukken.

Binnen Kleemans werken ze met KEI-Specialisten. Als KEI ben je Kleemans Eerste Inhoudsdeskundige, je krijgt tijd om je op dit onderwerp te ontwikkelen en daarmee kartrekker en inspirator te zijn voor klanten en collega’s op jouw specifieke vakgebied.

Deze methodiek maakt het voor Kleemans mogelijk om klanten in de breedte en de diepte te ondersteunen bij passende kwaliteitsvraagstukken.

Kleemans heeft in samenwerking met Conformiso de dienstverlening met betrekking tot informatiebeveiliging en cybersecurity ondergebracht in Spyntri BV.

Structuur en cultuur

Binnen Kleemans wordt er door iedereen hard gewerkt, maar is er zeker ook veel aandacht voor een goede werksfeer. Er worden verschillende activiteiten met collega’s georganiseerd voor zowel ontspanning als teamontwikkeling. Kleemans heeft een platte organisatiestructuur en een informele cultuur waar mogelijk.

Vereisten

  • Kennisniveau Bachelor in een bedrijfskundige of managementrichting, middelbare of hogere veiligheidskunde of integrale veiligheidskunde;
  • Startend of juist ervaren is allebei mogelijk;
  • Interesse in of kennis van kwaliteitsmanagementsystemen en certificeringen als ISO 9001, VCA, ISO 45001, ISO 27001 en NEN 7510;
  • Sterke communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels;
  • Rijbewijs B en de bereidheid tot reizen naar werklocaties in België en Nederland.

Kleemans zoekt een dynamisch persoon die accuraat, doortastend en zelfverzekerd is. Je kan goed zelfstandig werken, representatief en communicatief vaardig. Een gezonde dosis humor is binnen het team onontbeerlijk.

Arbeidsvoorwaarden

Marktconform startsalaris passend bij je werkervaring. Gunstig groeiperspectief, ook financieel, op basis van prestaties. Kleemans kent goede secundaire arbeidsvoorwaarden en biedt een auto van de zaak.

Heb je interesse of wil je meer informatie? Stuur een mail naar info@kleemans.nl met je motivatie en CV of vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op.

Vacature

Heeft u het gevoel dat Kleemans Organisatieadvies u kan helpen en wilt u graag weten hoe precies?