BIJEENKOMSTEN & TRAININGEN

 

Kleemans organiseert regelmatig praktijkgerichte bijeenkomsten over actuele thema’s. Doel is om de kennis en ervaringen van onze adviseurs en samenwerkingspartners te delen met onze klanten

Laden Bijeenkomsten

« Alle Bijeenkomsten

  • Dit Bijeenkomst is voorbij.

KenniZ seminar ‘Dag van de Zorgondernemer’ 2019

16 mei 2019 / 09:30 - 17:00

Op donderdag 16 mei 2019 wordt het KenniZ seminar ‘De dag van de Zorgondernemer’ georganiseerd. Dit jaar weer op een unieke & inspirerende locatie in Nederland. Reserveer 16 mei 2019 in uw agenda en meld u vandaag nog aan! Bent u Premium Lid van KenniZ? Dan kunt direct twee deelnemers van uw zorgorganisatie gratis aanmelden. Reserveer nu alvast uw kaarten!

Het belooft een inspirerende dag te worden met diverse gastsprekers en inhoudelijke workshops, speciaal georganiseerd voor de kleinschalige zorgondernemer. Het afgelopen jaar was de IGJ, Korrie Louwes op bezoek als gastspreker. Zie hier een impressie van de ‘Dag van de Zorgondernemer 2018’.

De veranderlijke wetgevingen en kwaliteitskaders zorgen voor nieuwe uitdagingen. De belangrijke zorgthema’s van 2019 worden tijdens de workshops besproken. Daarnaast ontvangt u praktische handvatten zodat u er direct mee aan de slag kunt.

Deze dag vormt u samen met uw collega zorgondernemers en de KenniZ deskundigen het lerende netwerk voor de kleinschalige zorg. Wij zien u graag op de ‘Dag van de Zorgondernemer’ in 2019!

Voor wie?

Voor alle zorgondernemers in Nederland die graag met elkaar aan de slag gaan om de kwaliteit van zorg te verbeteren en borgen. Inschrijving is voorbehouden aan personen die werkzaam zijn binnen een zorgorganisatie (bestuurder, manager en beleidsfunctionarissen) en leden van cliëntenraden.

Datum, tijd en locatie

Datum: Donderdag 16 mei 2019
Tijd: 09.30-17.00 uur
Locatie: Centraal in Nederland
Het aantal plekken is beperkt: vol = vol
Indien u zich heeft aangemeld maar toch niet aanwezig kunt zijn, graag tijdig (24 uur van tevoren) afmelden bij het secretariaat van KenniZ. Bij no-show zonder afmelding worden er annuleringskosten (99,00 euro (excl. btw) per persoon) in rekening gebracht.

Aanmelden voor de ‘Dag van de Zorgondernemer’ 2019
Bent u een Premium Lid van KenniZ?

Met uw Premium Lidmaatschap van KenniZ kunt u twee personen gratis aanmelden voor de ‘Dag van de Zorgondernemer’.

Wilt u nog een extra collega meenemen? Dan onvangt u als Premium Lid een leden-korting.

Standaardprijs is 198,00 euro per persoon (incl. lunch en excl.btw), de kortingsprijs voor Premium Leden bedraagt 99,00 euro per persoon (incl. lunch en excl. btw).

Bent u geen Premium Lid, maar wilt u wel graag aanwezig zijn?

U kunt per persoon een toegangskaart afnemen van 198,00 euro per persoon (incl. lunch en excl.btw). Bij de afname van twee toegangskaarten is een KenniZ lidmaatschap voor 2019 (al vanaf 325,00 euro voor één zorglocatie) intressant, zie hier de voorwaarden.

Ik kom graag naar het seminar op donderdag 16 mei 2019

Gegevens

Datum:
16 mei 2019
Tijd:
09:30 - 17:00
Bijeenkomst Categorie:
Bijeenkomst Tags:
, ,

 

Heeft u het gevoel dat Kleemans Organisatieadvies u kan helpen en wilt u graag weten hoe precies?