BIJEENKOMSTEN & TRAININGEN

 

Kleemans organiseert regelmatig praktijkgerichte bijeenkomsten over actuele thema’s. Doel is om de kennis en ervaringen van onze adviseurs en samenwerkingspartners te delen met onze klanten

Laden Bijeenkomsten

« Alle Bijeenkomsten

  • Dit Bijeenkomst is voorbij.

Inspiratiesessie juni: Lerend Netwerk informatiebeveiliging & AVG

11 juni 2020 / 12:30 - 17:00

Als zorginstelling beschik je over zeer privacygevoelige gegevens van cliënten, medewerkers en relaties. Je dient aan allerlei verplichtingen te voldoen omtrent informatiebeveiliging ten behoeve van het kunnen garanderen van de betrouwbaarheid, beschikbaarheid en integriteit van jouw data. Het onderwerp staat hoog op de agenda’s, bewustwording is gegroeid en er zijn diverse maatregelen getroffen. Tegelijkertijd nemen risico’s toe en zijn er regelmatig incidenten in het nieuws. Vragen die we horen zijn o.a.: Wanneer zijn we in control? Hoe vertalen we theorie naar praktijk? Hoe houden we het werkbaar?

Kleemans organisatieadvies heeft een lerend netwerk concept uitgewerkt rondom Informatiebeveiliging en AVG, tijdens deze inspiratiesessie willen we dit lerend netwerk presenteren en alle behoeftes en wensen rondom deze thema’s inventariseren.

Wat kan je verwachten tijdens deze inspiratiesessie?

Je wordt bijgepraat over ontwikkelingen op het gebied van informatiebeveiliging en AVG. Er komen thema’s aan bod die onder de deelnemers leven. In een interactief deel worden ervaringen en best practices uitgewisseld die kunnen inspireren tot verdere verdieping van het onderwerp binnen jouw organisatie. Deze sessie wordt begeleid door kenniZ experts Mark Jochims en Marly Dekkers van onze Founding partner Kleemans organisatieadvies. Om te komen tot een thema voor het interactieve deel worden vooraf de vragen die leven onder de deelnemers geinventariseerd.

Aan het einde van de middag zal er een vragenronde zijn waar je kunt meedenken over eventuele vervolgbijeenkomsten. Deze is dan specifiek gericht op één thema, zodat je hierover nog meer inhoudelijke kennis vergaart.

Programma

12.30 – 13.00 uur: Inloop met koffie en thee

13.00 – 13:45 uur: Introductie Lerend netwerk Informatiebeveiliging & AVG

13:45 – 14.15 uur: Bespreken behoeften en vragen van deelnemers rondom dit thema

14.15 – 14.45 uur: Netwerkpauze

14.45 – 16.00 uur: Interactieve themabespreking

16:00 – 17.00 uur: Inventarisatie van thema’s voor vervolgbijeenkomsten

IFS Gecertificeerde bedrijven

Vanaf 1 juli 2020 worden alle IFS Broker audits uitgevoerd volgens versie 3. De nieuwe versie weerspiegelt de veranderende verwachtingen van de markt met betrekking tot productveiligheid. Gecertificeerde bedrijven moeten zich bewust zijn van een aantal nieuwe eisen, met name op het gebied van voedselfraude en risicobeoordelingen.

Datum, locatie & kosten

Datum:  11 juni 2020 van 12.30-17.00 uur

Locatie: Kleemans, Bolbergseweg 12A, 4854 NG in Bavel

Ben je lid van KenniZ? Dan is deze inspiratiesessie gratis voor twee personen. Wil je met meer collega’s komen, dat kan! De kosten daarvan zijn 79,00 euro ex btw per persoon.

Ben je (nog) niet lid van KenniZ? Dan zijn de kosten 79,00 euro (ex. btw) per persoon.

Annuleringsbeleid

Kan je toch niet aanwezig zijn? Dan graag 24 uur van tevoren afmelden bij het secretariaat van KenniZ. Bij no-show brengen wij € 79,00 per aanmelding in rekening voor reeds gemaakte eventkosten, organisatie & food waste.

Aanmelden?

U kunt zich hier aanmelden voor het evenement.

Gegevens

Datum:
11 juni 2020
Tijd:
12:30 - 17:00
Bijeenkomst Categorieën:
,
Bijeenkomst Tags:

Organisator

Kleemans Organisatieadvies
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Kleemans BV
Bolbergseweg 12a
Bavel, Noord-Brabant 4854 NG Nederland

 

Benieuwd hoe Kleemans Organisatieadvies u kan helpen?