BIJEENKOMSTEN & TRAININGEN

 

Kleemans organiseert regelmatig praktijkgerichte bijeenkomsten over actuele thema’s. Doel is om de kennis en ervaringen van onze adviseurs en samenwerkingspartners te delen met onze klanten

Laden Bijeenkomsten

« Alle Bijeenkomsten

  • Dit Bijeenkomst is voorbij.

Info sessie 18 september: Ontwikkeling nieuwe kleinschalige woonzorg locaties, wat komt er bij kijken?

18 september 2018 / 12:30 - 17:00

Wat kunt u verwachten?

Het lijkt wel of nieuwe zorgvilla’s de afgelopen jaren als paddenstoelen uit de grond zijn gestampt. Overal in Nederland zijn of worden binnenkort nieuwe locaties geopend. De vraag naar nieuwe locaties is echter nog vele male groter dan het aanbod. De komende jaren zullen er nog veel nieuwe locaties worden gebouwd welke nu nog in ontwikkeling zijn of in de pipeline zitten.

Nieuwe locaties zijn veelal ontwikkeld in karakteristieke monumentale panden, maar nieuwbouw wordt steeds vaker toegepast. Een monumentaal pand heeft weliswaar veel karakter en sfeer maar heeft ook diverse beperkingen. Denk aan toegankelijkheid, hoge energie- en onderhoudskosten. Nieuwbouw biedt dan ook veel voordelen; maatwerk en duurzaam gebouwd met hedendaags comfort en toegankelijkheid. De ontwikkelingen van dergelijk kleinschalige zorgvastgoed is een kansrijke markt die inmiddels door ontwikkelaars en beleggers ontdekt is. Beleggers willen graag flink investeren in deze groeimarkt. Financiering lijkt daarmee geen probleem. Waarom komen nieuwe ontwikkelingen, ondanks dat financiering door beleggers geen probleem lijkt, dan toch veel minder snel op gang dan de markt aan kan?

Wat zijn de belemmeringen? Waar liggen kansen? Wanneer biedt een locatie potentieel? Hoe krijg je de gemeente mee in je initiatief? Een aantal vragen die duidelijkheid moeten bieden voor dat een ontwikkeling kan starten. Mark Logtenberg van de HD Groep legt uit wat de mogelijkheden zijn, wat er komt kijken bij een nieuwe ontwikkeling, en hoe een goede marktanalyse helpt bij het bepalen van de potentiële locaties en doelgroep.

Programma en sprekers

12.30-13.00 uur: Inloop met koffie/thee

13.00-14.15 uur: Plenaire sessie door Mark Logtenberg

14.15 – 15.00 uur: Netwerken

15.00-16.30 uur: Interactieve sessie onder leiding van Mark Logtenberg, Carolien Vermaas en Martijn Verhagen

16.30 uur: Ruimte voor vragen & terugkoppeling

17.00 uur: Afsluiting

Deze info sessie is zowel geschikt voor de startende zorgondernemer als de ondernemer die graag wil doorgroeien (en graag meerdere zorglocaties wil oprichten).

Datum, locatie en aanmelden
Datum: Dinsdag 18 september van 12:30-17:00 uur

Locatie: Jan Leentvaarlaan 30, 3065 DC Rotterdam (HD Groep)

Aan deze informatie sessie zijn geen kosten verbonden als u Premium lid bent van KenniZ.

Zonder lidmaatschap van KenniZ, betreffen de kosten 79,00 euro per persoon.

Indien u zich heeft aangemeld maar toch niet aanwezig kunt zijn, graag tijdig (24 uur van tevoren) afmelden bij het secretariaat van KenniZ. Anders worden er annuleringskosten (79,00 euro per persoon) in rekening gebracht.

Aanmelden kan via ons aanmeldformulier

Gegevens

Datum:
18 september 2018
Tijd:
12:30 - 17:00
Bijeenkomst Categorie:
Bijeenkomst Tags:
, , , ,

Locatie

HD Groep
Jan Leentvaarlaan 30
Rotterdam, 3065 DC Nederland
+ Google Maps

 

Heeft u het gevoel dat Kleemans Organisatieadvies u kan helpen en wilt u graag weten hoe precies?