Sjoerd Kessels

In 2020 heb ik de keuze gemaakt te stoppen met mijn eigen onderneming (een escargotskwekerij in Ospel, Limburg) en te verhuizen naar Breda om samen te gaan wonen bij mijn vrouw. Als oud ondernemer en als adviseur in de food kan je wel stellen dat ik wel ‘iets’ met voeding heb. Natuurlijk is het altijd leuk om een bedrijf van binnen te zien, maar wanneer je een bijdrage kan leveren om de kwaliteit en/of processen te verbeteren is dat helemaal geweldig. Naast mijn werk ben ik graag bezig in en rondom huis met onze zoon, huisdieren en tuin. En niet te vergeten met koken en lekker eten en drinken met familie en vrienden.

Rol binnen Kleemans

Sinds januari 2021 ben ik werkzaam als adviseur Food bij Kleemans. Als oud ondernemer begrijp ik welke impact het werken volgens de richtlijnen van foodnormen kan hebben op de organisatie, graag voorzie ik onze klanten van praktisch advies en denk ik graag mee hoe de impact zo klein mogelijk blijft. Daarnaast pak ik ook graag interne werkzaamheden op zodat we als adviseur meer bezig kunnen zijn met dienstverlening dan met tijdrovende randzaken.

Opleidingen en werkervaring

Na de HAVO heb ik de HBO-opleiding Food & Business gevolgd aan de HEAO in Sittard, daar heb ik gekozen voor de richting retail met een focus op marketing. Tijdens en na mijn studie ben ik voornamelijk werkzaam geweest in het supermarktwezen alvorens in 2014 de start te maken met mijn eigen onderneming.

"Gewoon doen!"

Heeft u het gevoel dat Kleemans Organisatieadvies u kan helpen en wilt u graag weten hoe precies?