Roxanne de Kaper

Ik ben adviseur binnen het MKB gespecialiseerd in ISO 9001 met extra aandacht voor RI&E en ISO 45001.

‘Geniet van het leven is mijn motto’. Dit doe ik dan ook op een gepaste manier. Ik haal heel veel energie uit mijn bourgondische levensstijl welke ik met vrienden mag delen. Dit gaat hand in hand met sporten. Het liefst op het water zoals kitesurfen, zeilen, maar ook of de racefiets/MTB en crossfit.

Rol binnen Kleemans

Ik ben sinds februari 2023 in dienst bij Kleemans. Mijn dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het ondersteunen van bedrijven bij (certificerings-)vraagstukken binnen het MKB. Het gaat dan zowel om het opzetten van nieuwe kwaliteitsmanagementsystemen als het onderhoud hiervan en alle aanverwante werkzaamheden.

Opleidingen en werkervaring

Je bent jong en weet wat je wilt worden ‘Consultant’. Hoe kom je daar? Geen idee! Mijn vader zegt dat je eerst werkervaring op moet doen. Dus heb ik dat gedaan.
Naast mijn functie Store manager in een kledingzaak heb ik een 4 jaar durende deeltijd HBO opleiding Small Business and Retail Management gedaan aan Avans Hogeschool te Breda.
Hierna ben ik verder gegroeid als Rayonmanager in de supermarkt branche.
Spontaan krijg ik een kans een management functie te vervullen in detentiewezen op Bonaire. Doel was de processen zoveel mogelijk aansluiting te laten vinden met die van Nederland. Sommige huidige processen moesten geoptimaliseerd worden. Veel processen dienden van scratch ontwikkeld en geïmplementeerd te worden.
Hier ben ik voor 2 jaar naartoe geëmigreerd geweest.

Nu is het dan toch echt tijd om mijn droom te gaan vervullen als consultant. Dit doe ik mede in specialisatie als HVK’er.

Heeft u het gevoel dat Kleemans Organisatieadvies u kan helpen en wilt u graag weten hoe precies?