Marly Dekkers

Als adviseur bij Kleemans ondersteun ik ondernemers bij het verbeteren van hun organisatie. Startpunt voor mij is het luisteren naar de motieven en doelen van de organisatie.
Vaak is de aanleiding van een project een certificeringsvraag. Ik zie het als uitdaging om het doel van de organisatie steeds leidend te laten zijn bij het implementeren van normen.
De begeleiding kan op verschillende manieren worden ingevuld, bijvoorbeeld projectmanagement, coaching, interim kwaliteitsmanagement.
Ik wil graag de mens achter zijn rol binnen de organisatie leren kennen en op persoonlijk niveau samenwerken.

Rol binnen Kleemans

In 2020 heb ik mijn 12½ jarig jubileum gevierd bij Kleemans. Binnen Kleemans heb ik verschillende aandachtsgebieden op normgebied, zoals ISO 9001, ISO 27001, NEN 7510, AVG, HKZ. De sectoren waarin ik voornamelijk werkzaam ben zijn Zorg en MKB.
Daarnaast speel ik een rol in het beheer van het eigen kwaliteits- en informatiebeveiligingsmanagementsysteem van Kleemans.

Opleiding en werkervaring

Na mijn studie Privaatrecht in Maastricht heb ik gewerkt in staffuncties in een zorginstelling. Daarna ben ik adviseur geworden bij Kleemans en is elke dag opnieuw inspirerend en uitdagend.
In de loop der jaren ben ik mij steeds meer gaan interesseren in psychologische processen en inmiddels ben ik ook gediplomeerd Pychosociaal Counselor.
De combi van een kritische, analytische blik met focus op de mens is voor mij een ideale combi om invulling te geven aan mijn advieswerk.

"Kwaliteit zit in mensen."

Heeft u het gevoel dat Kleemans Organisatieadvies u kan helpen en wilt u graag weten hoe precies?