Margo Revenberg – de Leijer

Ik heb een brede kennis van kwaliteitsmanagement door mijn opleiding (onder meer gezondheidswetenschappen), werkervaring en interesse. Als adviseur ben ik dan ook flexibel inzetbaar en actief binnen meerdere sectoren. Samen zorgen voor kwaliteit.
Ik houd van gezelligheid om me heen, en van koken. Mijn vrije tijd besteed ik verder graag aan volleybal en reizen.

Rol binnen Kleemans

In september 2010 is mijn carrière als adviseur bij Kleemans van start gegaan. Door mijn studie achtergrond, werkervaring, brede interesse, gevolgde cursussen en opleidingen en flexibiliteit, beschik ik over een brede kennis en deskundigheid op het vlak van kwaliteitsmanagement. Als adviseur ben ik dan ook breed inzetbaar en actief binnen diverse sectoren. De diversiteit die ik ervaar bij het adviseren, begeleiden en ondersteunen van verschillende bedrijven zorgt voor afwisseling en uitdaging in mijn werk.

Opleidingen en werkervaring

Na het behalen van mijn VWO diploma ben ik Gezondheidswetenschappen gaan studeren aan de Universiteit van Maastricht. Gezondheidsvoorlichting en -bevordering en Zorgwetenschappen zijn de studierichtingen die ik heb gevolgd gedurende mijn bachelor opleiding. Daarna heb ik, eveneens aan de Universiteit Maastricht, de master Health Services Innovation met succes afgerond. Gedurende mijn school- en studietijd heb ik 7 jaar lang diverse bijbaantjes gehad binnen de ouderenzorg. Door de jaren heen heb ik bij Kleemans mijn kennis en deskundigheid verdiept en verbreed door het volgen van diverse opleidingen en cursussen.

"'Samen zorgen voor kwaliteit.'"

Heeft u het gevoel dat Kleemans Organisatieadvies u kan helpen en wilt u graag weten hoe precies?