Vacature Adviseur Informatiebeveiliging Spyntri B.V.

VACATURE: Adviseur Informatiebeveiliging

Spyntri zoekt een Adviseur Informatiebeveiliging die na een intensieve inwerkperiode geheel zelfstandig projecten uitvoert en zich ontwikkelt tot een volwaardige kennis- en gesprekspartner voor onze kritische opdrachtgevers.

Spyntri ontzorgt bedrijven en instellingen maximaal op het gebied van informatiebeveiliging en cybersecurity. Dit doen ze op een onafhankelijke wijze, altijd vanuit een praktische grondhouding en ondersteund met best practices en ‘state of the art’ tooling. Hun doel: Samen met de klant brengen zij de informatiebeveiligingsrisico’s terug naar een beheerst niveau, zodat de continuïteit van de bedrijfsvoering is geborgd. Nu én in de toekomst.

Hun deskundigheid gaat veel verder dan het opzetten en implementeren van informatiebeveiligingsmanagementsystemen en begeleiden van certificeringstrajecten. Zij zorgen er dagelijks voor dat alles rondom informatiebeveiliging en kwaliteitsmanagement bij hun opdrachtgevers efficiënt en effectief is ingericht en dat opdrachtgevers bij voortduring voldoen aan (inter)nationale normen en wettelijke eisen. Dit doen ze in allerlei branches, opererend in Nederland en daarbuiten.

Het team bestaat uit hardwerkende mensen met een praktische ‘no-nonsense’ mentaliteit. Zij vinden het een uitdaging om hun opdrachtgevers maximaal te ontzorgen binnen het vakgebied en gaan daarbij altijd op zoek naar werkbare oplossingen.

Over Spyntri

Spyntri is ontstaan uit een samenwerking tussen de vooraanstaande bureaus Kleemans en Conformiso. Zij zagen onder ondernemers een groeiende vraag op het gebied van informatiebeveiliging en cybersecurity en hebben hun krachten gebundeld. Het resultaat: een sterk collectief met meer dan vijftig jaar praktijkervaring.

Vereisten

Jouw profiel

Zij zoeken een dynamisch persoon met een brede kennis van informatiebeveiliging en privacy, minimaal op HBO-niveau. Iemand die toe is aan een tweede of derde stap in zijn/haar carrière. Ervaring met het opstellen, implementeren en onderhouden van managementsystemen op het gebied van informatiebeveiliging volgens (inter)nationale normen zoals ISO 27001, NEN 7510, etcetera, is een absolute vereiste. Ervaring met overige managementsysteemnormen zoals ISO 9001 is een pré.

Je bent accuraat, doortastend, zelfverzekerd, representatief en je kunt goed zelfstandig werken. Daarnaast communiceer je makkelijk en voel je je thuis in zowel een coachende als uitvoerende rol waarbij je op directie- en op uitvoeringsniveau zaken voor elkaar krijgt. Een gezonde dosis humor is binnen ons team onontbeerlijk.

Stuur een mail naar info@spyntri.nl met je motivatie en CV.

Heeft u het gevoel dat Kleemans Organisatieadvies u kan helpen en wilt u graag weten hoe precies?