Consultant Informatiebeveiliging en cybersecurity

VACATURE: Consultant Informatiebeveiliging en cybersecurity

In verband met sterke groei van onze activiteiten zoeken wij een:

Consultant Informatiebeveiliging en cybersecurity

meewerkend operationeel manager / ondernemer

die na een korte inwerkperiode het dagelijks management binnen Spyntri uitvoert, maar daarnaast ook geheel zelfstandig projecten uitvoert en zich ontwikkelt tot een volwaardige kennis- en gesprekspartner voor onze kritische opdrachtgevers, medewerkers en directieteam.

Spyntri ontzorgt bedrijven en instellingen maximaal op het gebied van informatiebeveiliging en cybersecurity. Dit doen ze op een onafhankelijke wijze, altijd vanuit een praktische grondhouding en ondersteund met best practices en ‘state of the art’ tooling.

Hun doel: Samen met de klant brengen zij de informatiebeveiligingsrisico’s terug naar een beheerst niveau, zodat de continuïteit van de bedrijfsvoering is geborgd. Nu én in de toekomst.

Hun deskundigheid gaat veel verder dan het opzetten en implementeren van informatiebeveiligingsmanagementsystemen en begeleiden van certificeringstrajecten. Zij zorgen er dagelijks voor dat alles rondom informatiebeveiliging en kwaliteitsmanagement bij hun opdrachtgevers efficiënt en effectief is ingericht en dat opdrachtgevers bij voortduring voldoen aan (inter)nationale normen en wettelijke eisen. Dit doen ze in allerlei branches, opererend in Nederland en daarbuiten.

Het team bestaat uit hardwerkende mensen met een praktische ‘no-nonsense’ mentaliteit. Zij vinden het een uitdaging om hun opdrachtgevers maximaal te ontzorgen binnen het vakgebied en gaan daarbij altijd op zoek naar werkbare oplossingen.

Over Spyntri

Spyntri is ontstaan uit een samenwerking tussen de vooraanstaande bureaus Kleemans en Conformiso. Zij zagen onder ondernemers een groeiende vraag op het gebied van informatiebeveiliging en cybersecurity en hebben hun krachten gebundeld. Het resultaat: een sterk collectief met meer dan vijftig jaar praktijkervaring.

Vereisten

Jouw profiel

Wij zoeken een dynamisch persoon met een brede kennis van informatiebeveiliging, cyber security en privacy, minimaal op hbo niveau. Iemand die toe is aan een tweede of derde stap in zijn/haar carrière. Ervaring met het opstellen, implementeren en onderhouden van managementsystemen op het gebied van informatiebeveiliging volgens (inter)nationale normen zoals onder andere ISO 27001 en NEN 7510 is een absolute vereiste. Ervaring met overige managementsysteemnormen zoals ISO 9001 is een pré.

Je bent accuraat, doortastend, zelfverzekerd, representatief en je kunt goed zelfstandig werken. Daarnaast communiceer je makkelijk en voel je je thuis in zowel een coachende als uitvoerende rol waarbij je op directie- en op uitvoeringsniveau zaken voor elkaar krijgt. Een gezonde dosis humor is binnen het team onontbeerlijk.

Aanbod

Spyntri BV biedt je een zeer uitdagende functie in een veeleisende omgeving waaraan je voor een belangrijk deel zelf vorm en inhoud kunt geven. Tegenover het initiatief en de verantwoordelijkheid die van je wordt verwacht, staat een grote mate van zelfstandigheid. Een (fulltime) functie voor de persoon die bewezen heeft zelfstandig én in teamverband te kunnen functioneren en aantoonbaar succesvol is. Heb je ambitie om samen met het directieteam te ondernemen en Spyntri verder uit te bouwen en naar een volgend level te laten groeien dan is dit de perfecte baan voor jou! Uiteraard zijn de arbeidsvoorwaarden geheel in overeenstemming met de zwaarte van de functie. Mogelijkheid tot participeren is aanwezig.

Heb je interesse of wil je meer informatie?

Reageer dan op deze vacature, dan neemt Spyntri snel contact met je op!

 

Heeft u het gevoel dat Kleemans Organisatieadvies u kan helpen en wilt u graag weten hoe precies?